• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati izmislili rečenicu, pa zbog nje vrijeđali novinara: Prenosio meč Hajduka, pa preživio pakao zbog najvećeg kluba!

Autor Haris Krhalić

Vrlo neprijatna situacija desila se komentatoru Marijanu Šapitu u Hrvatskoj.

 Navijači vrijeđali Marijana Šapitu Izvor: Profimedia

Hajduk iz Splita ispao je u plejofu kvalifikacija za Ligu konferencija od Viljareala, a tu utakmicu je na HRT-u prenosio Marko Šapit i zbog toga je dobio mnoštvo uvrijedljivih i pretećih poruka. Jedna fejsbuk stranica prenijela je da je prenos počeo rečenicom: 

"Dobrodošli na stadion najvećeg hrvatskog kluba." Iako je objava ubrzo obrisana, a administratori stranice su pričali kako im je profil hakovan, zbog toga je od navijača Dinama iz Zagreba Šapit dobio veliki broj uvrijedljivih i pretećih poruka!

Oglasio se i sam novinar HRT-a koji je bio vidno uzrujan i najavio je tužbu protiv onih koji su odgovorni za ovakav ispad.

"Sinoć su jazavci ili bolje rečeno idioti koji vode FB profil Prva Hrvatska Liga objavili post u kojem su me optužili da sam na početku prenosa utakmice Hajduk - Viljareal izjavio nešto što naravno nisam. Isprva sam se mislio uopšte ne baviti tim bijednicima, ali s obzirom da situacija izmiče kontroli moram da reagujem. Sporni post ne želim da objavim, dovoljno se već proširio, samo ponavljam da je apsolutno lažan i neistinit. Ovo što vidite je njihov pokušaj popravka situacije. Bravo majstori super ste. Ma odlični! To što mene od sinoć vrijeđaju i napadaju zbog vaše zajebancije, zlobe, gluposti ili lošeg smisla za humor to kao nema veze. E pa...ima veze! Svi koji imaju neki savjet kako ovde da utjeram pravdu i natjeram gospodu ili gospodina da plati slobodno nek se jave. Ovima koji su vrijeđali mogu samo da čestitam i poželim nastavak tih njihovih bijednih života u kojima nemaju pametnijeg posla. Ovima koji su prijetili...njima nemam šta reći, s njima će razgovarati oni čija je to dužnost", objavio je Šapit.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC