• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ukrajinskog fudbalera umalo izbacili sa stadiona! Slavio gol Arsenala, žena potrčala za njim (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Oleksandar Zinčenko napravio je šou na utakmici protiv Fulama, žena koja je radila kao redar htjela da ga izbaci sa terena...

 Znčenko uletio na teren da proslavi gol Arsenala Izvor: Printscreen/Twitter/SkySport

Arsenal je poslije preokreta savladao Fulam, ni gol Aleksandra Mitrovića nije pomogao gostima da naprave iznenađenje. Tim Mikela Artete nastavio je pobednički niz, a u centru pažnje bio je Oleksandr Zinčenko.

Ukrajinski fudbaler nije igrao na ovom meču zbog povrede koljena, ali je umalo izbačen sa stadiona u 85. minutu. Gabrijel je postigao pogodak za trijumf "tobdžija", a Zinčenko je dotrčao da proslavi sa saigračima. Pošto je bio u civilu, žena koja je radila kao redar odmah je potrčala za njim uvjerena da je neko od navijača utrčao na teren. Ubrzo je dobila znak od nekoga da se skloni, što je i učinila.

Snimak tog detalja brzo se proširio na društvenim mrežama, postao je pravi hit, a ona je dobila niz pohvala. Većina ljudi je iznijela pozitivne komentare, uglavnom o tome kako se ponijela kao profesionalac i da je bila spremna da izbaci defanzivca koji je u tom momentu bio u crnoj majici, ne u opremi kluba. Neki su se čak i šalili da je trebalo da ga izbaci.

Arsenal ove sezone igra fantastično, poslije četiri kola ima isto toliko pobjeda i priliku da nastavi sjajan niz imaće već u srijedu protiv Aston Vile na svom stadionu. Što se Zinčenka tiče, on je ljetos stigao u klub iz Mančester sitija i do sada je upisao i jednu asistenciju, na meču protiv Kristal Palasa u prvom kolu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC