• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljušte pohvale na račun Mitrovića - dajte mu loptu i daće gol! Trener zbog Srbina prekršio pravilo: "Inače to ne radim"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Fulama Marko Silva imao je samo riječi hvale na račun srpskog reprezentativca.

 Aleksandar-Mitrovic-odusevio-trenera-Marka-SIlvu Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović briljira u Premijer ligi. Na pet utakmica dao je isto toliko golova i glavni je igrač Fulama bez ikakve dileme. Ispred njega na listi strijelaca samo je Erling Haland sa šest pogodaka. Mrežu je zatresao i protiv Brajtona i oduševio sve u Fulamu.

Šef struke engleskog kluba Marko Silva ne krije oduševljenje zbog Mitrovića. Primjera radi srpski napadač je dao više golova u dosadašnjem toku sezone nego Mančester junajted (četiri), Everton (četiri), Aston Vila (tri), Vest Hem (jedan)...

"Mitrović je bio nevjerovatan, rekao sam mu to i poslije utakmice. Taj osjećaj koji ima u kaznenom prosturu je nešto neviđeno. Ako mu šaljete lopte u nekom momentu će sigurno dati gol, nemam nikakvu sumnju u to", rekao je Silva.

Portugalski stručnjak je prekršio svoje pravilo. Priznao je i sam da ne voli da izdvaja nikoga i da izbjegava da priča o individualnim učincima igrača, ali je to učinio zbog Aleksandra. Njegovi golovi, ali i sam način igre i sve što radi za tim su samo neke od lijepih reči koje je izrekao na njegov račun.

"Nije samo napadački učinak, pogledajte koliko puta je dolazio na našu polovinu, pomagao odbrani, zaista zaslužuje sve pohvale. Ima oko 48 sati da se spremi za meč sa Totenhemom. Zaista ne volim da pričam o pojedincima, izbjegavam to, jer tim ne čini jedan igrač, ali je Mitar zaslužio sve ove pohvale, sjajno je povezan sa cijelom ekipom", zaključio je Silva.

Mitroviću je ovo bio 101. gol za Fulam i ispred njega je samo jedan čovjek - Grejem Legat sa 115 pogodaka. Ako ovako nastavi nema sumnje da bi mogao da ga stigne već ove sezone. Već je davao golove Liverpulu u Arsenalu, sada sledi duel sa Totenhemom...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC