• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Penal u 102. minutu koji je razbjesnio pola nacije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kontroverzna situacija obilježila je meč prvenstva Portugala, zahvaljujući kojoj je Benfika uspjela da upiše pobjedu.

 Nepostojeći penal za Benfiku u 102. minutu Izvor: Arena Sport/Screenshot

Fudbaleri Benfike uspjeli su da poslije mnogo muka stignu do preokreta i pobijede u 5. kolu portugalskog prvenstva, ali trijumf 2:1 protiv Vizele stigao je tek nakon izuzetno kontroverzne završnice!

Benfika je u nadoknadi vremena uspjela da dobije dva crvena kartona i ostane na terenu sa devet igrača, ali i da u 102. minutu postigne gol iz nepostojećeg penala, koji je razbjesnio gostujući tim!

Povela je Vizela u 20. minutu preko Crnogorca Milutina Osmajića, ali prava drama viđena je u nastavku. David Neres, doskorašnji igrač Ajaksa, izjednačio je u 76. minutu, da bi sve počelo da se komplikuje kako se bližio kraj meča.

Prvo je Gonsalo Ramos dobio dva žuta kartona, u 89. i 92. minutu, nakon čega je zaradio isključenje. Nadoknada na stadionu "Da Luž" bila je osam minuta, ali je sudija pustio da se igra duže, da bi sa prolaskom 100. minuta stigao i kontroverzni penal.

Jedan igrač Benfike je šutirao na gol, pogodio je igrača Vizele u leđa, lopta se potom odbila do njegovog lakta, što nikako nije smio da bude jedanaesterac. Ipak, sudija je procijenio da je to bilo isključivo igranje rukom i pokazao je na bijelu tačku. Ništa nije uspjelo da ga natjera da se predomisli, a Žoao Mario je iz penala potom donio Benfiki preokret za 2:1. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, upravo je Žoao Mario bio drugi isključeni igrač Benfike, kada je zbog proslave pogotka zaradio drugi žuti karton.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC