• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brands dolazi na pregovore u Zvezdu

Trener Brede Erni Brands poručuje da sledeće nedelje dolazi na pregovore sa Crvenom zvezdom.

 Brands dolazi na pregovore u Zvezdu Izvor: MONDO

Holandjanin Erni Brands tvrdi da će početkom naredne nedelje doputovati u Beograd kako bi obavio prvu rundu pregovora sa Crvenom zvezdom u vezi sa preuzimanjem mesta šefa stručnog štaba crveno-belih!

U razgovoru za holandski list "AD Sportverld", čije pisanje prenosi "Press", trener Brede objasnio je da je ponuda srpskog kluba veoma ozbiljna i da će dan ili dva posle nedeljne utakmice protiv ekipe NEC avionom otići u Beograd kako bi razgovarao o novom poslu.

Sve neophodne pripreme za početak finalnih pregovora obavio je, prema Brandsovim rečima, njegov menadžer Kes Plugsma.

"Ispostavilo se da je interesovanje Crvene zvezde veoma ozbiljno, tako da su kontakti i razgovori intenzivirani prethodnih dana. Kako sada stvari stoje, posle utakmice sa NEC-om moram što pre na avion, pa u Beograd. Nisam mogao do sada da razgovaram lično s predstavnicima Zvezde, jer sam imao obaveze u plej-ofu holandske lige, ali moj menadžer je prošle nedelje boravio u SAD gde je razgovarao s jednim od rukovodilaca beogradskog kluba", rekao je Brands.

Predsednik Crvene zvezde Toplica Spasojević i sportski direktor Goran Bunjevčević kategorički su demantovali da su postojali bilo kakvi kontakti s Brandsom i njegovim menadžerom.

Aktuelni trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je, medjutim, u petak da ima potvrdu iz Holandije da se razgovaralo sa Brandsom.

"Ali i verujem sportskom direktoru, kada kaže da Holandjani lažu i da pregovora nije bilo. Da je do novinara i da se radi o izmišljanju verovatno bi se pominjao Rajkard", dvosmislen je bio trener Crvene zvezde.

Ekipa koju s klupe predvodi Brands završila je regularni deo sezone na fenomenalnoj trećoj poziciji i umesto da sjajan uspeh kruniše plasmanom u Ligu šampiona, Breda će na samom kraju sezone morati da se zadovolji plasmanom u Intertoto kup. Crno-žuti su najpre doživeli debakl od Tventea (5:1 i 3:0) u borbi za elitno klupsko takmičenje, a onda su u nastojanju da se dokopaju makar UEFA Kupa doživeli još veći brodolom, jer su u prvom meču od NEC-a poraženi 6:0!

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC