• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novinarka se uključila ispred Marakane, a navijač je poljubio! Sve vrijeme je "mjerkao", pa završio u zatvoru (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novinarka je doživjela neprijatnu scenu na svom poslu i policija je reagovala.

 Navijač poljubio novinarku Izvor: Twitter/ppacheco1/Screenshot

Flamengo se plasirao u svoje novo finale Kopa Libertadoresa pošto je na "Marakani" savladao Velez 2:1 (ukupni skor 6:1), a pojedini navijači slavnog brazilskog tima i previše burno su proslavili pobjedu. Tako je novinarka Džesika Dijaz sa ESPN-a doživjela veliku neprijatnost kada se uključila uživo u program kako bi izvještavala o uspjehu Flamenga, a jedan navijač je sve vrijeme stajao iza nje i "mjerkao", pa potom prešao sve granice...

Stariji muškarac je poljubio novinarku u obraz, dok je svojim kolegama u emisiji uživo prenosila utiske sa susreta Flamenga i Veleza, a ona je kada se to desilo ostala smirena, poštujući profesionalne norme novinarstva.

Ipak, slučaj je privukao mnogo pažnje, a britanski list "The Sun" prenosi da je navijač ubrzo identifikovan i da je uhapšen pod optužbom za seksualno uznemiravanje. Pušten je na slobodu već sljedeći dan, a odluka pravosuđa u Brazilu je da više ne smije da ide na fudbalske utakmice niti smije da napusti Rio bez posebne dozvole.

Takođe, dobio je i zabranu prilaska potresenoj novinarki Džesiki Dijaz koja se na Instagramu obratila svima onima koji smatraju da je poljubac navijača bio sitnica i da nije bilo potrebe za "dizanjem bure".


"To je bio samo poljubac u obraz? Ne nije. Prije su me psovali i maltretirali jer je emisija kasnila. Stvari su se smirile, a izvinjenje je stiglo rukom na ramenu i poljupcem. Uprkos svemu ostala sam na poziciji i uključila se uživo. A ond još jedan pokušaj poljupca u rame, izbjegla sam... Posljednji je došao poljubac u obraz. Moglo je biti i na usnama, ništa se ne bi promijenilo. Bila sam seksualno uznemiravana dok sam radila. Nisam htjela da me ljube, nisam tražila nježnost, a nisam htjela ni da provedem tri sata u policijskoj stanici. Samo sam htjela da radim", napisala je Dijaz.

"Stariji muškarac koji je to učinio bio je u pratnji maloljetnog sina koji se izvinio u očevo ime. Dječak nije kriv, nemojte da kaznite cijelu porodicu. Napraviću pauzu od svega ovoga nekoliko dana. Hvala svima."

Ovo nije prvi slučaj uznemiravanja reporterki ispred stadiona pošto se dobro pamti slučaj iz Italije od prošle godine. Tada je italijanska novinarka Greta Bekalja doživjela sličnu situaciju poslije meča Empolija i Fiorentina kada ju je jedan navijač uhvatio za zadnjicu, a potom je plakao u emisiji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC