• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Talentovana Amerikanka potpisala za "Victoria's Secret": Brža od muškaraca i ima novu karijeru - biće manekenka! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Toni se u ARCa takmičenju bori protiv najbržih vozača u SAD, a svojom tojotom bilježi sjajne rezultate.

 Toni Breidinger Vicotrias Secret Izvor: Instagram/tonibreidinger/printscreen

Brza kola i manekenska karijera idealan su spoj za Toni Breidinger (23), Amerikanku koja je u svojoj zemlji veoma poznata u oba svijeta. Prethodnih godina takmičila se u nekoliko kategorija, a najpoznatija je po učešću u polu-profesionalnoj ligi ARCA, gdje je dobrom vožnjom i atraktivnim izgledom privukla na sebe mnogo pažnje.

Kako je u jednom tipično muškom sportu za djevojku teško da se izbori i probije do neke ozbiljnije šanse, Toni je morala da razmišlja i o drugim stvarima. Imala je perspektivu u takmičenju u kojem se voze Ševrolet, Tojota i Ford automobili, ali je odlučila da se posveti i karijeri modela. Ne samo da je uspjela u tome, već je ona potpisala ugovor sa jednom od najčuvenijih kompanija u ovoj industriji.

Čuvena kompanija "Victoria's Secret" angažovala je Toni, a ona se odmah pohvalila pratiocima na društvenim mrežama da će je od sada gledati i na modnim pistama. I do sada je imala iskustvo u tom poslu, ali ovakva šansa pruža se jednom u životu. Nije ni čudo što je Toni zaplakala kada je čula vijesti. 

Pogledajte kako izgleda Toni:

"Mala ja plače. Odrastajući mnogo sam se borila sa samopouzdanjem i vjerom u svoje tijelo. Prošle godine sam se fokusirala na svoje mentalno i fizičko zdravlje više od izgleda. Čast mi je što sam dio 'Victoria's Secret' porodice. Hvala vam što ste mi omogućili da se osjećam samouvjereno u svojoj koži", napisala je Breidinger u objavi na Instagramu. Nju na toj društvenoj mreži prati oko 275 hiljada ljudi, a do sada su uglavnom imali priliku da vide šta se dešavanja u njenoj vozačkoj karijeri. Toni se i ove sezone takmiči u elitnom rangu ARCA šampionata, a na prvoj trci u Finiksu bila je 15. od čak 40 takmičara.

Inače, Toni ima i bliznakinju Ejmi koja se takođe bavi automobilizmom i karijerom u svijetu mode. Istina, ona za sada nije toliko uspješna pa nema ugovor sa jednom od najvećih kompanija u ovoj industriji. Ne bi bilo iznenađenje da i ona uskoro potpiše neki veliki ugovor jer su u životu uglavnom pratile jedna drugu, od kartinga u djetinjstvu pa sve do najbržih trka u SAD.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC