• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaigrao za Liverpul, a nije ga bilo od 2013. godine: Luda priča na Ostrvu - sada je trener, ali igra za omladince!?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mnogi su i zaboravili na postojanje Džeja Spiringa.

 Džej Spiring ponovo zaigrao za Liverpul Izvor: Profimedia

Najjače fudbalske lige svijeta ove sedmice pauziraju, a fudbaleri su se otisnuli na mečeve koje će igrati za svoje reprezentacije. Za to vrijeme, rezervni timovi klubova igraju svoje mečeve, a u utorak je za Liverpul zaigrao jedan zaboravljeni igrač i to poslije punih devet godina.

Nekada jedan od velikih talenata Liverpula Džej Spiring zaigrao je za tim "redsa" do 23 godine, iako su njemu 33 godine i "Enfild" je napustio davne 2013!

Potpuno bizarna sitaucija desila se u meču EFL Trofeja u kom je mladi tim Liverpula savladao Ročdejl 1:0. Na susretu koji je bio prilika za nekoliko rezervista Liverpula da zaigraju i dobiju minutažu, našlo se i jedno ime koje je mnoge zaprepastilo.

U pitanju je Džej Spiring, koji je do 2013. bio igrač Liverpula, a koji je povremeno dobijao šansu u prvom timu. No, nije se dokazao kao dovoljno dobar igrač, pa je lutao po niželigaškim engleskim timovima. Najveći trag je ostavio u Boltonu, da bi posljednje dvije godine nosio dres Tranmer Roversa.

Ipak, tokom ljeta se desilo nešto što je malo ko primijetio na Ostrvu. Spiring se vratio u Liverpul, ali u ulozi trenera-igrača u omladinskim kategorijama. Tako je u utorak sa 33 godine zaigrao za U23 ekipu Liverpula. Da sve bude bizarnije, on je u igru ušao umjesto Artura Mela, donedavne zvijezde Juventusa koji je svojevremeno bio dio transfera vrijednog 76.000.000 evra.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC