• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojić krivi pomoćnog trenera

Ostavka Marka Nikolića potresla je Rad u danima kada je ostvario jedan od najvećih uspjeha u klupskoj istoriji.

 Stojić krivi pomoćnog trenera Izvor: MONDO

Finansijer Rada Ranko Stojić iznenađen je Nikolićevom odlukom da napusti klub zbog "malog nesporazuma", budući da je mladi stručnjak uživao podršku i u najtežim periodima.

"Nisam mogao da pretpostavim šta će da se dogodi, jer su razmimoilaženja normalna pojava u fudbalu. Druga je stvar kada neko nije spreman da primi kritiku, čak ni savjet... Bili smo uz Nikolića i u vrijeme žestoke borbe za opstanak i ne bih to zaboravio, da sam na njegovom mjestu", rekao je Stojić za "Sportski žurnal".

On je istakao da tokom i poslije subotnje utakmice sa Jagodinom (2:4) nije vrijeđao Nikolića i njegovog pomoćnika Vladimira Radenkovića, kako se moglo pročitati u dnevnoj štampi.

"Mislim da je Nikolić donio odluku pod uticajem Radenkovića, kojem slični potezi nisu strani. Prije nekoliko godina je prebjegao u Zvezdu i kada na Marakani nije dobio ni dinara, tražio je da se vrati u Rad".

Stojić tvrdi da je "u posljednjih 15 dana osjetio da su Nikolića i Radenkovića uspavali uspjesi", da su "osjetili jednu vrstu nedodirljivosti".

Sam Marko Nikolić rekao je "Žurnalu" da je meč sa Jagodinom "samo ubrzao" njegov odlazak.

"Znatno ranije sam riješio da se povučem. Dostigao sam maksimum (u Radu), nisam više našao prostora da se razvijam kao trener. Odlazim ponosan i zadovoljan".

Ranko Stojić najavio je brzo imenovanje novog šefa struke, koji će biti "mlad, ambiciozan, željan rada i napretka".

"Vrijeme je za velike poslove i ko nije spreman da izdrži pritisak, nije mu ni mjesto među nama. Angažovaćemo pet pojačanja, na vrata prvog tima kuca sedam omladinskih i dva mlada reprezentativca. Rad ne mora da brine za budućnost", zaključio je on.

Od 16 članova Jelen Superlige Srbije, ove sezone samo njih pet nije promijenilo trenera: Partizan, Vojvodina, OFK Beograd, Smederevo i Sloboda Sevojno.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC