• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović je Aleksandar Veliki, ne tražim više od toga! Ovako je Piksi odgovorio na poređenje sa Halandom! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Selektor Stojković uporedio Mitra i Halanda, pa objasnio da mu baš Aleksandar treba u timu!

 Dragan Stojković o Aleksandru Mitroviću i Erlingu Halandu Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije predvođena Draganom Stojkovićem sutra će odigrati u Oslu posljednji meč u ovom izdanju Lige nacija, a pobjeda protiv Norveške donijela bi dvije ogromne stvari srpskom nacionalnom timu. Za trijumf na gostujućem terenu potrebno je još malo magije Aleksandra Mitrovića, o čemu je posebno govorio selektor Srbije.

Nakon što je još jednom upitan za Erlinga Halanda koji rešeta u Engleskoj, pričao je Piksi i o napadačima Srbije. U samom napadu ima nekoliko igrača vrhunskog kvaliteta, pa je selektor morao da objasni da nije nikakav problem da oni igraju zajedno...

"Naša formacija je ofanzivna. Dokazali smo da je moguće da igramo lijep fudbal i nastavićemo da ga igramo, bez obzira na to ko je na terenu. Uglavnom, tu su igrači sa ofanzivnim karakteristikama. Ako vidite Mitrovića i Vlahovića, oni su ofanzivni, ali ne mora da znači da će igrati na istim pozicijama. Ali, kada imate takva dva igrača, nije dobro da sjede na klupi. Za njih uopšte nije problem da budu u isto vrijeme na terenu", rekao je selektor Srbije.

Ali, situacija je bila još zanimljivija kada je trebalo uporediti Erlinga Halanda i Aleksandra Mitrovića. Tada je selektor Srbije počeo da sipa komplimente na račun fudbaler Fulama, ističući da ne želi drugog napadača u svom timu, pa čak ni zvijezdu Mančester sitija!

"Zavisi od cijene. Zavisi od toga koliko bi mi platili. Šalim se, naravno. Obojica fudbalera su u odličnom momentumu. Igraju u Engleskoj i jako su produktivni i pogađaju iz svih pozicija. Imaju nevjerovatne karakteristike i profesionalci su. Nisam iznenađen. Imaju kvalitet, da ga nemaju nikada se to ne bi desilo. Imaju osjećaj da daju gol, da budu u pravo vrijeme na pravom mjestu. Raduje me da vidim da su u formi. Ali, nisu isti, nemoguće je da imate dva ista igrača. Zadovoljan sam sa svojim napadačem Aleksandrom Mitrovićem, Aleksandrom Velikim, ne tražim ništa više od toga", zaključio je Dragan Stojković Piksi. 

Pogledajte cijelu konferenciju selektora Stojkovića i kapitena Tadića:

Konferencija pred poslednji meč u Ligi nacija
Izvor: YouTube/Fudbalski savez Srbije

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC