• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanjina hit reakcija u Norveškoj! Zaustavio Holanda, pa ostao u mraku - "Gotovo, nemaju više love za struju!" (VIDEO)

Srpski golman morao u mraku da daje izjavu nakon velike pobjede u Ligi nacija i meča u kojem je odbranio dva strašna udarca Erlinga Holanda.

 Vanja milinković Savić izjava u mtraku - Nemaju love za struju Izvor: YouTube/Fudbalski savez Srbije/printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Norvešku i u Oslu ugasila svjetlo! Figurativno ili bukvalno, shvatite kako god želite, ali Vanja Milinković-Savić morao je da daje intervju u mraku. U razgovoru sa kolumnistom MONDA Nešom Petrovićem, Vanja je za zvanični Jutjub kanal Fudbalskog saveza Srbije pričao o utakmici, a iza njega ugasila su se svjetla.

Čuvar mreže koji je skinuo dva odlična udarca Erlinga Holanda nije se dao pokolebati, pa je normalno nastavio da odgovara na pitanja, uz šaljivu konstataciju na račun domaćina. Prvo se nasmijao, a zatim i po "mrklom mraku" profesionalno obavio intervju nakon velike pobjede Srbije.

Milinković-Savić prvo je dobio komplimente zbog odbrane Holandu u prvom minutu, a zatim se raspričao. "Nema na čemu, mora da se bude na nivou od prvog do posljednjeg minuta. Došli su golovi kasnije, hvala Bogu. Mi uvijek imamo taj ofanzivni kvalitet i treba da se držimo toga. Igramo kao da ćemo dati više golova od protivnika, a ne da čuvamo našu mrežu. Idemo da napadamo, držimo se toga i sigurno ćemo napraviti rezultat. Igranje u A diviziji može nam samo ići u korist, imaćemo ozbiljnije protivnike, to su ozbiljnije utakmice i može nešto više da se izvuče...", govorio je Vanja, a onda se svjetlo ugasilo!

Tada je nastala njegova hit reakcija! "Ništa, gotovo! Svjetlo u Norveškoj... Nemaju više love za struju. Tako da, držimo se našeg fudbala i nebitno je ko je protiv nas, konstantno ćemo igrati isto", zaključio je Vanja uz komentar da se čuo sa Sergejem, ali da ozbiljniji razgovor treba da obave iz autobusa. Poslušajte izjave, a trenutak u kojem Norvežani gase svjetlo iza Vanje Milinković-Savića je na 13:05 predstojećeg snimka:

Selektor i igrači pričali nakon velike pobede.
Izvor: YouTube/Fudbalski savez Srbije

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC