• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se mučila, pa prošla u Kupu Srbije: Milunović spas u Šapcu, pa Kangva "ovjerio" trijumf!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su Mačvu i izborili plasman u narednu rundu Kupa Srbije.

 Kup Srbije Crvena zvezda izbacila Mačvu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je drugi tim koji je obezbijedio plasman u drugu rundu Kupa Srbije. Nakon što je juče Radnički iz Sremske Mitrovice napravio senzaciju i eliminisao Partizan, crveno-bijeli su bili na oprezu i u Šapcu nisu dozvolili novo veliko iznenađenje.

Golovima Nemanje Milunovića u 48. i Kingsa Kangve u 94. minutu meča Zvezda je teže nego što se očekivalo, rezultatom 2:0, eliminisala Mačvu.

Tokom prvog dijela meča crveno-bijeli su teško stizali do šansi zbog veoma jakog bedema pred golom Mačve, a možda i jedini važan detalj iz tog dela meča jeste penal koji je šampion tražio. Već na početku meča jedan od defanzivaca Mačve intervenisao je u kaznenom prostoru tako da pokrene diskusiju o penalu, a ubrzo se oglasila i Crvena zvezda koja je tvrdila da FSS ne vidi greške na njen račun.

U nastavku susret Zvezda je zaigrala nešto bolje, a već poslije tri minuta igre skinula je sa leđa veliki teret. Katai je centrirao iz kornera, a Milunović glavom pogodio. Zatresla se mreža na prvoj stativi, a Zvezda počela lakše da diže od toga trenutka... Istina, i dalje nije prikazivala spektakularnu partiju na terenu stadiona u Šapcu, ali je igračima Miloša Milojevića bilo lakše.

Mačva nije imala snage za odgovor, a konačan rezultat meča postavljen je kada je već sve bilo gotovo. U posljednjim trenucima meča Kings Kagva iskoristio je grešku domaćih fudbalera i sa nekoliko metara postigao drugi gol na meču.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC