• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Ovo je titula za prave navijače

Trener Intera Roberto Manćini posvetio je titulu prvaka Italije "pravim navijačima" kluba iz Milana. Slavlje na Pjaci Duomo.

 Manćini: Ovo je titula za prave navijače  Izvor: MONDO

Golovima Zlatana Ibrahimovića Inter je pobedio Parmu 2:0 u poslednjem kolu Serije A i u dramatičnom finišu prvenstva uspeo da osvoji treću uzastopnu titulu prvaka Italije. To je Interu ukupno 16. titula prvaka u istoriji.

Završnica turbulentne sezone za ekipu sa "Đuzepe Meaca" bila je uspešna. Ali, tokom sezone bilo je raznih previranja. Manćini je čak nudio ostavku posle poraza od Liverpula u Ligi šampiona, ali ga je predsednik Intera Masimo Morati naterao da se predomisli.

Kada je Marko Materaci promašio penal protiv Sijene u prošlom kolu, a Roma prišla na samo bod, činilo se da će Interu ponovo izmaći trofej i već su počele priče o "ukletom klubu" (više puta, opravdano, eksploatisane prethodnih godina).

Ibrahimovićevi golovi protiv Parme bili su melem na ranu Manćiniju na sve prozivke u medijima, ali i mnogima bliskim Interu. Zato je odmah posle utakmice na stadionu "Tardini", rekao samo ovo: "Ovo je za istinske, prave navijače Intera i podvlačim, samo za njih!".

Masimo Morati bio je oduševljen. Kako i ne bi, kad su mu se konačno isplatili silni milioni koje je prethodnih godina rasipao. "Momci su zaslužili da osvoje titulu posle izuzetno teške sezone. Ekipa je bila fantastična, a Manćini im je ulio samopouzdanje. Osvojili smo titulu iako je cela Italija bila protiv nas!".

Odmah posle pobede nad Parmom koja je značila i Skudeto, na ulicama Milana nastalo je veliko slavlje interista, koji su se, tradicionalno, okupili na glavnom gradskom trgu - Pjaci Duomo.

Foto-galeriju slavlja navijača Intera pogledajte na našem web sajtu www.mtsmondo.com

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC