• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekoliko igrača bez bolje, želje... Lalatović ih sačuvao u Superligi, pa izgubio od njih na Čairu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nenad Lalatović nije zadovoljan igrom svojih fudbalera na "Čairu" u porazu protiv kragujevačkog Radničkog.

 Nenad Lalatović razočaran novim porazom Radničkog iz Niša Izvor: TV Arena sport/screenshot

Radnički iz Niša nikako ne uspijeva da izađe iz krize, a za sada rezultat ne daje ni dolazak Nenada Lalatovića.

I dalje igraju po sistemu toplo-hladno, a ovo drugo vidjeli smo večeras na "Čairu" kada ih je savladao kragujevački Radnički 3:1 (2:0), uz posebno neubjedljivu partiju u prvom poluvremenu.

Krajišnik i Čolović su u 180 sekundi (38. i 41. minut) donijeli veliku prednost gostima, da bi Evandro u 62. kaznio ofanzivniji pristup domaćina. U međuvremenu im je poništen gol, na kraju su ostali i sa igračem manje zbog isključenja Pejovića, a pogodak koji je Nikola Štulić postigao u 78. minutu slaba je utjeha Nišlijama.

Zbog toga je i Nenad Lalatović, inače nekadašnji trener kragujevačkog Radničkog koji je volšebno sačuvao u Superligi prošle sezone, bio vidno nezadovoljan partijom svojih fudbalera.

"Zasluženo su pobijedili. Nismo ušli u meč kako smo se dogovorili, nekoliko igrača je bilo bez volje, želje i agresivnosti. Oni su bili agilniji, postigli golove na vrijeme i ja im čestitam. Mi se okrećemo sljedećem mečevima, daleko su vječiti rivali, prvo da analiziramo ovo sada, pa ćemo dalje...", neuobičajeno kratak bio je Nenad Lalatović u svom izlaganju, očigledno spreman da sa svojim igračima ozbiljno porazgovara o onome što je vidio za 90+ minuta na "Čairu".

Već na poluvremenu je napravio trostruku izmjenu i izveo je Jovanovića, Savića i Petrova, to je rezultiralo boljoj igri i poništenom golu, ali je očigledno potrebno još rada (i pojačanja) kako bi ekipa bila kompaktna.

Radnički ima težak raspored jer im slijede uzastopne utakmice protiv Javora u gostima (Superliga i Kup), a onda meč sa Crvenom zvezdom u Nišu, pa sa Partizanom u Beogradu. Trenutno su na tek 11. mjestu na tabeli i svega 13 osvojenih bodova, pa je mjesto u Evropi udaljeno dvocifren broj bodova...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC