• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPEKTAKL - Inijesta najavio: Vraćam se u Barselonu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Andres Inijesta bi ponovo mogao da postane dio Barselone, nakon što je kao igrač proveo 22 godine u tom klubu.

 Inijesta želi da se vrati u Barselonu Izvor: Profimedia

Barselona je prošle godine obezbijedila spektakularan povratak Ćaviju Ernandezu, kada su nekadašnjem legendarnom vezisti ponudili mjesto trenera prvog tima, a sada bi nešto slično ponovo moglo da se dogodi na "Nou Kampu". Ponovo bismo mogli da vidimo tandem Ćavi - Inijesta!

Neponovljivi Andres Inijesta otkrio je da bi volio da se vrati u Barselonu, klub koji je napustio 2018. godine, ali da bi za tako nešto morali da se prvo steknu neophodni uslovi.

Fudbaler japanskog Visel Kobea danas ima 38 godina, a od dolaska u ovaj klub, odigrao je 126 utakmica i postigao 26 golova uz 25 asistencija. Već je dosta toga dao japanskom timu, ali poslije 22 godine provedene u Barsi, Inijesta je sada spreman da se vrati u redove katalonskog giganta. Naravno, u nekoj drugoj ulozi.

"Ostaću ovdje u Japanu još godinu dana, a onda ćemo vidjeti. Volio bih da se vratim u Barselonu, to je moj dom, ali još ne znam u kojoj ulozi, bio to trener, sportski direktor, ili nešto drugo. U svakom slučaju, prvo što moram da uradim je da treniram i trenutno se i dalje vidim kao igrač", rekao je Inijesta u intervjuu za "Gazetu delo sport".

"Lijepo je misliti da neko ko je toliko bio i dao klubu može tamo da nastavi da radi ako prestane da igra. Ali da bi se to dogodilo, moraju da se steknu pravi uslovi. Ne možete samo da kažete 'Neću ništa da učinim, ali dopustite mi da se vratim'", objasnio je legendarni španski vezista.

Inijesta je u Barseloni devet titula prvaka Španije, šest trofeja u Kupu kralja, šest Superkupova španije, četiri lige šampiona, tri titule svetskog klupskog prvaka i dva UEFA Superkupa. Sa Španijom je bio prvak Evrope u uzrastima do 16 i 19 godina, kao i dva puta u seniorskoj reprezentaciji, sa kojom ima trofej sa Mundijala 2010. godine.

U Visel Kobeu je osvojio Carski kup 2019. godine, a ako se vrati u Barselonu i postane saradnik nekadašnjeg partnera u veznom redu, Ćavija, nema sumnje da će navijači katalonskog giganta očekivati da dodatno obogati svoju nevjerovatnu listu trofeja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC