• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se namučila u Kragujevcu: Katai iz penala donio tri boda

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda je došla do nova tri boda u Superligi. Pobjedu nad Radničkim u Kragujevcu donio je Aleksandar Katai sa penala u 75. minutu.

 Radnički Crvena zvezda 0:1 Superliga Srbije Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je došla do nova tri boda na stadionu "Čika Dača" pošto je savladala Radnički 1:0 golom Aleksandra Kataija u 75. minutu. Kružio je šampion kao kiša oko Kragujevca, imao pogođenu stativu Kange i prečku Kataija, opravdano poništen gol Ivanića, dok je pobjeda došla sa "kreča" nakon neopreznog duela Cvetinovića sa Pešićem. Ostao je na travi napadač Zvezde, a sudija Lukić nije imao dilemu - odmah je pokazao na udarac sa 11 metara.

Dok se Cvetinović smijao, a publika negodovala na tribinama, Katai je spremio loptu na "bijelu tačku" i slabo šutirao. Pogodio je golmana Raičevića, ali se na Kataijevu sreću lopta odbila iza leđa čuvara kragujevačkog gola.

Do kraja meča Radnički je "dodao gas" i preko Maksimovića je mogao do gola u 93. minutu, nakon što je odbrana Zvezde prelako pustila Čolovića da prođe po desnoj strani, da bi koji minut kasnije i Zvezda došla do drugog gola preko Kataija - samo što je i on poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Sve u svemu, Zvezda nije impresionirala u ovom meču, ali se u obzir mora uzeti težak teren u Kragujevcu, emotivna istrošenost poslije poraza u Budimpešti, ali i odmaranje nekoliko igrača.

Tako na ovom susretu nismo vidjeli Aleksandra Dragovića i Milana Rodića, dok je Aleksandar Katai susret počeo sa klupe i morao je da uđe kada je utakmici prijetila drama. Takođe, meč su propustili povrijeđeni Kalifa Kulibali i Seku Sanogo koji su povrijeđeni i pitanje je da li će biti spremni za četvrtak i meč sa Vojvodinom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC