• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus hoće i trećeg Srbina: Vlahović i Kostić dobijaju pomoć - stiže "novi Vidić"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nije dobio šansu u Monaku, a poslije samo šest mjeseci redovnih igara u Salcburgu - hoće ga velikan.

 Juventus želi Strahinju Pavlovića Izvor: MN PRESS

Juventus je u januaru kupio Dušana Vlahovića, ovog ljeta je stigao Filip Kostić, a treći Srbin mogao bi da dođe u redove "stare dame" već u zimskom prelaznom roku. Strahinja Pavlović je na meti torinskog kluba prenosi italijanski list Gazeta delo Sport na današnjoj naslovnoj strani i dodaje da će odluku o transferu donijeti tokom Svjetskog prvenstva u Kataru, pa je ovo samo dodatna motivacija srpskom štoperu.

Pavlović je napravio vrlo dobar potez u karijeri kada je nakon stagniranja u Monaku i dvije pozajmice zatražio transfer. Prešao je iz Monaka u Salcburg i tamo zaigrao u Ligi šampiona, odigrao i neke dobre utakmice zbog kojih su ga prozvali "novi Vidić" i sada bi mogao da napravi još jedan skok u karijeri.

Prema pisanju italijanskih medija, Juventus je već slao skaute na utakmice Salcburga kako bi pratili Pavlovićeve partije, a tako će biti i tokom Svjetskog prvenstva kada će svaki njegov potez biti pod lupom.

Nezvanične informacije govore da Salcburg u ovom trenutku ceni Pavlovića na oko 20 do 25 miliona evra, a u Torinu veruju da bi srpski štoper mogao da oformi čvrst tandem sa Bremerom koji je stigao letos iz redova gradskog rivala za duplo više novca. Pojačanje u odbrani im je neophodno jer djeluje da Bonuči pada u formi i sa 35 godina ne može da održi ritam na koji smo navikli od njega, dok ni ostala rješenja koja Alegri ima (Rugani, Danilo...) ne obećavaju.

Partizanovo dijete je ove sezone odigralo 13 utakmica za Salcburg u svim takmičenjima i na njima je postigao i jedan pogodak, dok je vrhunske utakmice imao i u dresu Srbije, posebno kada je "spakovao" Halanda u džep.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC