• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić: Drogba ponekad folira

Nemanja Vidić pričao je o napadaču kojeg će verovatno čuvati na finalnoj utakmici Lige šampiona Mančester Junajted - Čelsi.

 Vidić: Drogba ponekad folira Izvor: MONDO

Počele su psihološke igrice uoči finala Lige šampiona, zakazanog za sredu u Moskvi.

Srpski internacionalac u redovima Mančester Junajteda, Nemanja Vidić, izjavio je da napadač Čelsija Didije Drogba često pribegava glumi, kako bi zbunio svoje čuvare i iznudio neku povoljnu sudijsku odluku.

"Ponekad Drogba uđe u duel veoma snažno, a ponekad se pretvara kako je slab i pada na najmanji dodir. On se tako poigrava sa vašim umom, pokušava da vas natera da razmišljate kako ćete startovati sledeći put", izjavio je Vidić za "Sandej Tajms".

Menadžer Liverpula Rafa Benitez je uoči polufinalnih okršaja sa Čelsijem tvrdio da ima "čitav dosije" o Drogbinim glumačkim kvalitetima na travnatom tepihu. Reprezentativac Obale Slonovače odgovorio mu je prvoklasnom partijom u revanšu, koji je Čelsi dobio posle produžetaka.

Vidić je Drogbi odao priznanje na fudbalskom umeću, ali je upozorio sudiju Luboša Mihela da obrati pažnju na ponašanje afričkog asa.

"Mislim da već sve sudije znaju za njegove pokušaje da iznudi jedanaesterac. Finale Lige šampiona je velika utakmica, ne verujem da će sudija sebi dozvoliti takvu grešku".

Srpski centarhalf je na poslednjem prvenstvenom okršaju sa Čelsijem dobio od Drogbe udarac kolenom u glavu, zbog čega je morao da napusti teren.

Vidić ističe da tu nije bio kriv Drogba, već on sam, jer nije zaštitio sebe.

"Često dozvoljavam protivnicima da me šutnu ili povrede. Ne kažem da oni to žele, samo kažem da se to događa. Mene svi svrstavaju u red grubih fudbalera i pričaju kako bi napadači koje čuvam trebalo da me se čuvaju, ali to nije istina. Ja samo hoću da stignem do lopte, ne razmišljajući o posledicama. Zato se i povređujem", završio je Vidić.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC