• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovšiću i Dijari priznanja Lav kupa

Golman Zemuna Nemanja Jovšić proglašen je za najboljeg igrača Lav Kupa Srbije, u kojem je njegov tim izgubio finale od Partizana rezultatom 3:0.

 Jovšiću i Dijari priznanja Lav kupa Izvor: MONDO

Priznanje je dobio i napadač Partizana Lamin Dijara, koji je sa pet golova najbolji strelac, dok je sudija finalnog meča Dragan Krstić proglašen za najboljeg arbitra.

"Ne dešava se često da golman dobije trofej za najboljeg igrača i zato mi je ovo priznanje draže. Ulazak Zemuna u finale je bio istorijski uspeh ovog kluba. Mnogi su bili iznenađeni time, ali mi igrači smo verovali u sebe", izjavio je Jovšić.

Zemun je čak tri utakmice do finala morao da rešava izvođenjem jedanaesteraca i svaki put je Jovšić uspevao da odbrani barem po jedan šut sa "bele tačke".

Senegalski internacionalac Lamin Dijara rekao je da je veoma srećan zbog priznanja, ali je istakao da mu je najvažnije osvajanje titule sa crno-belima.

"Ponosan sam što sam uspeo da osvojim trofej namenjen najboljem strelcu, ali biću još srećniji ako Partizan sledećeg vikenda stigne do titule šampiona", kazao je Dijara.

Sudija Krstić je priznanje nazvao "krunom karijere".

"Sve sudije su maštale da dele pravdu u finalu. Ja sam imao sreću da budem učesnik te utakmice i to je svakako kruna u karijeri jednog sudije", naveo je Krstić.

Jovšiću, Dijari i Krstiću nagrade je uručio generalni direktor kompanije Karlsberg Srbija Aleksandar Radosavljević, istakavši da je ta kompanija izuzetno zadovoljna saradnjom sa FSS i organizacijom najmasovnijeg klupskog takmičenja.

"Ove sezone bilo je posebno zanimljivo to što je u finalu igrao drugoligaš. Uspeli smo da podignemo takmičenje na viši nivo, a verujem da će sledeće sezone Lav kup Srbije biti još bolji i uzbudljiviji", rekao je Radosavljević.

Karlsberg Srbija je za sve klubove učesnike kupa obezbedila nagradni fond od 250.000 evra.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC