• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baloteli se uhvatio za međunožje, pa napao FS Švajcarske: Ne znam kakva ste vi mafija, svijet mora da vidi vašu sramotu!

Autor Haris Krhalić

Mario Baloteli je žestoko napao fudbalski savez Švajcarske!

 Mario Baloteli napao Fudbalski savez Švajcarske Izvor: Twitter/screenshot/swissfootdata

Mario Baloteli je ovog ljeta otišao u Švajcarsku gdje je potpisao za Sion i na prvih sedam mečeva je bio u sjajnoj formi pošto je postigao četiri gola. Ipak, nije mu dugo trebalo da napravi skandal!

U meču sa Bazelom koji se završio rezultatom 0:0 on je pred kraj prvog poluvremena prvo imao sukob sa sudijom, potom se okrenuo navijačima Bazela, uhvatio se za međunožje, a onda im je pokazao srednji prst! Zbog svega toga dobio je žuti karton, a poslije svega toga oglasio se saopštenjem na društvenim mrežama. 

On se ljutito obratio i nazvao je fudbalskim savez Švajcarske "mafijom", napao je sudiju, a i navijače Bazela za koje je istakao da su ga napadali. Tražio je ozbiljne kazne za sudiju, za fudbalski savez i istakao da neće igrati za Sion ukoliko ne bude bio zaštićen koliko bi želio da bude.

"Ne znam u kakvoj ste vi mafiji, ali igrači poput mene nisu ponosni što igraju u ovakvoj ligi gdje nepravda, korupcija i nestručnost vladaju. Fudbal je posao i svi moramo da ga shvatimo ozbiljno, svi pa i sudije. Neću da nastavim da rizikujem svoje zdravlje na terenu ako me ne zaštitite od protivničkih faulova i od napada protivničkih navijača. Apsolutno me ne zanima na šta ste navikli ranije, ali ovo mora da se zaustavi hitno i svijet mora da se usredsedi na ovu ligu i sramotu koja se ovdje dešava. Ja sam napravio grešku i platiću za nju, ali fudbalski savez? A sudija koji je napravio grešku? On takođe mora da plati za to", napisao je Baloteli. 

Pogledajte situaciju sa kraja prvog poluvremena meča Siona i Bazela kada je Baloteli ušao u sukob sa sudijom i navijačima:

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC