• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na letu za Katar: Aguero sve objavio na Instagramu!

Autor Dragan Šutvić

Kun Aguero zaputio se na Svjetsko prvenstvo gdje će bodriti reprezentaciju Argentine, a u avionu ga sačekalo neprijatno iznenađenje.

 navijači brazila sa aguerom na letu za katar  Izvor: Twitter/aguerosergiokun/printscreen

Argentinska legenda Serhio Aguero prisustvovao je neobičnom putovanju. Sa svih strana svijeta navijači su pohrlili u Katar gdje se održava Svjetsko prvenstvo koje počinje za dva dana, a kako je najavljeno, stadioni biće ispunjeni do posljednjeg mjesta. Ovaj Mundijal je po mnogo čemu drugačiji od prethodnih, i svako želi da prisustvuje istoriji.

Avionskim letom za Katar uputio se i skoro penzionisani fudbaler koji će na ovom prvenstvu bodriti reprezentaciju Argentine kao i svog kuma Lionela Mesija kome je ovo posljednji Mundijal. Unutar aviona pojavili su se i za njega neželjeni gosti, navijači Brazila kojih je bilo na sve strane, pjevali su pjesme podrške svojoj reprezentaciji i namjerno nekadašnjem velikom rivalu nisu dali mira na ovom putovanju. Legenda Mančester Sitija i argentinske reprezentacije zabilkežio je atmosferu i snimak okačio na društvene mreže. 

Evo kako je to izgledalo:

Dvije južno-američke reprezentacije su glavni favoriti da ponesu mundijalski pehar kući. Reprezentacija Brazila ima pet titula Svjetskog prvenstva, dok će se Argentinci boriti za treću.

Ove dvije reprezentacije su i veliki fudbalski rivali, a nema sumnje da bi Serhio Aguero bio važan šraf u Skalonijevom timu da nije došlo do šokantnog preokreta u njegovoj karijeri.

Tek što je došao u Barselonu, za koju je nastupio samo 5 puta, tokom meča španske lige protiv Alavesa, Serhio se uhvatio za grudi, pao na zemlju i žalio se da ne može da diše. Ekspresno je prebačen u bolnicu gdje su ga zadržali na dodatnim pregledima.

Nakon tog skandaloznog događaja Serhio je odlučio da se povuče iz fudbala u 33. godini. 

Aguero je za reprezentaciju Argentine odigrao 101 meč i postigao 40 golova, a ovaj Mundijal bi mu sasvim sigurno bio treći za redeom nakon što je debitovao 2010. u Južnoj Africi. Najveći uspjeh sa reprezentacijom ostvario je 2021. godine kada je zajedno sa svojim kumom Lionelom Mesijem podigao trofej Kopa Amerika.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC