• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISTORIJA! Ronaldo i Mesi objavili zajedničku sliku: U isto vrijeme se oglasili - "Ovo je fotografija vijeka!"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ova fotografija je doslovno "zapalila" društvene mreže

 Fotografija vijeka - Leo Mesi i Kristijano Ronaldo igraju šah Izvor: Profimedia, Profimedia/Herman Dingler/Orange Pictures/DPPI

Dan prije početka Svjetskog prvenstva u fudbalu, Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi istovremeno su "okačili" fotografiju koja je izazvala veliko oduševljenje na društvenim mrežama. Na toj slici su zajedno i igraju šah na torbi poznatog proizvođača, koga tom fotografijom i reklamiraju. Autorka je čuvena Eni Lebovic. "Slika vijeka", "Najbolja slika koju sam vidio do danas", neki su od komentara koji su odmah objavljeni ispod fotografije. Oglasila se i Ronaldova djevojka Georgina, porukom - "Kultna".

Rekorderi u broju osvojenih Zlatnih lopti, kojih Leo Mesi ima čak sedam, a Kristijano Ronaldo čak pet, obilježili su posljednjih deceniju i po svjetskog fudbala i još nisu imali ovakve zajedničke akcije, iako nisu ni javno ispoljavali ni trunku neprijateljstva jedan prema drugom. Sada su u sličnoj ulozi u Kataru, jer će vjerovatno posljednji put povesti reprezentacije svojih zemalja ka jedinom velikom trofeju koji im nedostaje - tituli prvaka svijeta.

Argentina će na Mundijalu u Kataru nastupiti u Grupi C, uz Saudijsku Arabiju, Meksiko i Poljsku, dok je Portugal u Grupi H, sa kojom ukršta grupa Srbije. Rivali Ronalda i saigrača u grupnoj fazi biće Gana, Urugvaj i Južna Koreja, a prognozeri su već izračunali da bi Argentina i Portugal mogli da se sretnu tek u finalu u slučaju da osvoje prvo mjesto u svoji grupama.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC