• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brazilski navijači pravili karneval, MONDO upao na Titeov trening: Uhvatili smo "svađu" pred meč sa Srbijom! (VIDEO)

Autori Milutin Vujičić Autori Dušan Ninković

Pogledajte kakva je atmosfera vladala pred trening prvog rivala Srbije, ali i kako su se Brazilci "pokoškali" na terenu.

 MONDO na treningu reprezentacije Brazila u Kataru Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Srbija čeka početak Svjetskog prvenstva i prvi meč protiv Brazila, a selektor Dragan Stojković i kapiten Dušan Tadić danas su najavili tu utakmicu. Dok su oni govorili, Brazilci su se na drugi način pripremali za prvi meč turnira. Na treningu brazilske selekcije našao se i novinar MONDA Milutin Vujičić.

Zanimljivo, trening centar reprezentacije Brazila nalazi se u neposrednoj blizini kompleksa na kojem treniraju fudbaleri Srbije. Blizina terena motivisala je Milutina da pogleda šta to priprema selektor Tite na jednom od posljednjih treninga pred meč u Dohi. Na licu mjesta okupilo se i oko tridesetak navijača Brazila, koji su pokušali da pruže podršku svojim fudbalerima.

Oni su se nalazili ispred samog kompleksa, obučeni u tradicionalne boje reprezentacije i ogrnuti zastavama, a nema sumnje da će mnogi od njih i gledati meč "orlova" u četvrtak uveče. Poznato je da Brazilci imaju veliku podršku gdje god njihova reprezentacija igra, pa ne čudi što ih je mnogo u Kataru ove godine. Pogledajte atmosferu iz Katara:

Što se samog treninga tiče, MONDO je uspio da uhvati nekoliko kadrova koji bi mogli da pomognu Draganu Stojkoviću. Šalimo se, naravno, rekao je selektor Srbije da su priče o puštanju dronova koji špijuniraju rivale vjerovatno izmišljene i da na treninzima ne može da se vidi neki pretjerano bitan detalj. Ipak, uhvatili smo "svađu".

Brazilci su bili fantastično raspoloženi tokom treninga, ali su nakon jedne greške započeli koškanje. Ništa ozbiljno, samo su ubacili u krug fudbalera koji je pogriješio prilikom dodavanja. Nadamo se da takve stvari neće uspjeti da isprave do meča, pa da bi i u četvrtak uveče mogli da poklone neku loptu našim ofanzivcima.

Pogledajte

00:49
Brazilci se svađaju na terenu
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Podsjećamo, Srbija i Brazil igraju u četvrtak (24. novembar) od 20:00, a meč će izazvati mnogo pažnje. Na to je uticala i FIFA koja je donijela neobičnu odluku i za ovaj susret delegirala arbitra koji je istim akterima dijelio pravdu prije četiri godine u Rusiji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC