• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Biće 5:0 za nas!" Kamerunac zaprijetio Srbiji: Objasnio zašto nema Tavambe, pa poručio - Srbi, nismo u ljubavi!

Autor Dragan Šutvić

Kamerunski navijači nisu brojni u Kataru, ali teško da smo sreli veće optimiste za sedam dana "lutanja" po Dohi. /od reportera MONDA Milutina Vujičića iz Katara/

 kamerunski navijači prijete srbiji  Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Navijači iz Afrike vrlo su brojni na ulicama Dohe, međutim gotovo devedeset odsto ih čine Marokanci koji su u velikom broju doputovali na Svjetsko prvenstvo, dok su svi ostali daleko manje brojni. Posebno malo ima Kamerunaca kojih smo za sedam dana u Kataru vidjeli možda tek dvadesetak, ali svaki put su to bila nasmijana, ukrašena lica, po pravilu vesela i spremna za pjesmu, pošto su neki doputovali i kako bi "zaradili koji dinar".

Jedan od njih napravio je i šou u metrou kada je sa sobom donio zvučnik i pjevao na sav glas, a dok smo se čudili zbog čega ima ofarbano lice dan uoči utakmice - shvatili smo koliko smo naivni kada je otvorio torbu i tražio da mu se "ubaci koji rijal". Nakon što je otpjevao hit Enrikea Iglesijasa, djelovalo je da će tražiti da mu platimo da razgovaramo sa njim o meču Srbije i Kameruna i zato smo se dali u dalju potragu... Srećom, odmah po izlasku iz metro stanice pronašli smo još raspoloženije navijače "ponosnih lavova" koji su nam zaprijetili kao nijedna ekipa na turniru.

"Ima da vas ubacimo u 'vrtlog' i da vas pobijedimo 5:0. Da, u ponedjeljak će biti 5:0. Više nismo u ljubavi sa vama.. Golove će dati Angisa i Čupo-Moting. Znamo od vaših Mitrovića, igraćete protiv nas u ponedjeljak i pobijedićemo. Dobro je rekao Samuel Eto i pobijedićemo Srbiju", rekao nam je navijač Kameruna, reklo bi se jedan od imućnijih koje smo sreli, pošto je čekao ispred jednog od skupocjenijih hotela u Vest Beju.

Pogledajte

01:00
Kamerunci prognoziraju da će razbiti Srbiju
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Kada smo ugasili kameru i rekli da smo iz Srbije i da nas zbog toga zanima šta misli o utakmici, nastavio je da "prijeti", da bismo ga potom upitali i za Leandrea Tavambu koji je igrao za Partizan.

"Da, Tavamba sada nije u reprezentaciji jer ne igra dobro u Saudijskoj Arabiji. Snažan je, ali nije u formi. Imamo bolje napadače od njega koji će vas pobijediti 5:0", nije odustajao simpatični Afrikanac od prognoze koja i dalje nije toliko optimistična kao najava Samuela Etoa da će Kamerun osvojiti Svjetsko prvenstvo.

Podsjetimo, meč između Srbije i Kameruna u drugom kolu Svjetskog prvenstva igra se u ponedjeljak od 11 časova po srpskom vremenu - i to na stadionu "Janub".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC