• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar opet pokazao stopalo nakon Srbije - izgleda katastrofalno! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Težak udarac dobio je brazilski as, koji ima primijetan otok na nozi i nekoliko dana nakon meča protiv Srbije.

 nejmar ponovo objavio fotografije zgloba Izvor: Profimedia

Najbolji brazilski fudbaler Nejmar povrijedio se tokom prvog meča njegove selekcije na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Lider tima kojem mnogi predviđaju titulu dobio je jak udarac u skočni zglob na meču protiv Srbije, zbog čega ga je selektor Tite izveo iz igre u 80. minutu meča.

Odmah nakon susreta na internetu su se pojavile fotografije Nejmarovog zgloba, a dan kasnije isplivao je i snimak na kojem se vidi da je u očaju dok mu ljekari reprezentacije stavljaju led na nogu čije je fotografije ponovo podijelio sa pratiocima.

Mnogi navijači Brazila zabrinuli su se zbog stanja u kojem se on nalazi, a nije poznato da li je ovim fotografijama želio da im poruči da njegovo učešće na Mundijalu nije završeno. Kako su pre nekoliko dana preneli mediji u Brazilu, pauza će biti najmanje dva meča - što znači da je grupna faza završena za brazilskog asa. Pogledajte njegov zglob: 

Čini se da reprezentacija može i bez njega na mečevima protiv Švajcarske i Kameruna, ali bi već za nokaut fazu bio neophodan saigračima. Vidjećemo da li će biti spreman za te mečeve, jer otok na njegovom zglobu trenutno uopšte ne izgleda dobro. U međuvremenu, on se fanovima obratio i dirljivom porukom

"Ovo danas je postalo jedan od najtežih trenutaka u mojoj karijeri. I ponovo na Svjetskom prvenstvu. Da, povrijeđen sam, to je dosadno, boljeće me, ali sam siguran da ću imati šansu da se vratim, jer ću dati sve što mogu da pomognem svojoj zemlji, svojim saigračima i sebi. Toliko sam dugo čekao da me neprijatelj ovako obori? NIKAD! Ja sam SIN BOGA NEMOGUĆEG i moja VJERA je beskrajna", zaključio je Nejmar. Pogledajte njegovu posljednju objavu na Instagramu, na kojoj mu se vidi skočni zglob:

Izvor: Instagram/neymarjr/printscreen

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC