• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi Brazilac upoznao idola, pa ga ostavio u čudu: Pozdrav sa legendom i dodiri Ronaldovih magičnih nogu! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Talentovani fudbaler iskoristio trenutak nakon pozdravljanja kako bi djelić magije iz Ronaldovih nogu prebacio u svoje.

 Rodrigo upoznao Ronalda Izvor: Twitter/RonaldoTV09/printscreen

Ako Brazil želi da osvoji Svjetsko prvenstvo, a već su nekoliko puta istakli da im je to jedini cilj, u ekipi im je potreban talenat legendarnog Ronalda. Ekipa koja je u prve dvije runde grupne faze savladala Srbiju (2:0) i Švajcarsku (1:0) biće apsolutni favorit i protiv Kameruna, u meču na kojem bi neki novi momci mogli da se nametnu selektoru Titeu. Među njima je i krilni igrač Reala Rodrigo (21), koji se na specifičan način priprema za taj meč.

Nakon utakmice protiv Švajcarske od asistenta jedinog gola na tom meču izjavu je uzimao legendarni Ronaldo Luis Nazario de Lima, a potez Rodriga na kraju razgovora rekao je više od njegove izjave. Mladi reprezentativac Brazila pokušao je da "ukrade" magiju iz nogu nekadašnjeg igrača Barselone, Intera, Reala i Milana, tako što je dodirnuo njegove pa svoje noge.

Simbolično, želio je da na ovaj način prenese talenat na sebe, iako je već sada jasno da se u fudbalskoj istoriji neće pojaviti mnogo takvih kao što je Ronaldo. Pogledajte kako je izgledao završetak njihovog razgovora:

Mladi Rodrigo odigrao je tek osam utakmica za seniorsku selekciju Brazila i do sada je postigao samo jedan gol, protiv Paragvaja u kvalifikacijama za Mundijal. Na Svjetskom prvenstvu je u prva dva meča odigrao 60 minuta fudbala - prvo 15 minuta protiv Srbije, a zatim poluvrijeme protiv Švajcaraca u meču na kojem je zabilježio i asistenciju.

Da bi dostigao svog idola biće mu potrebno još mnogo vremena. Ronaldo je svojevremeno odigrao čak 99 mečeva za Brazil, uz 62 postignuta gola i 17 asistencija. Na Mundijalu u Francuskoj 1998. godine bio je jedan od najboljih igrača turnira sa četiri gola i tri asistencije, ali je njegova selekcija u finalu poražena od Francuza (3:0). Četiri godine kasnije na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji Brazilci su stigli do svoje pete titule, a Ronaldo je bio u još boljoj formi. Postigao je osam golova, uz jednu asistenciju, na putu do posljednje brazilske titule!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC