• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat pretučen u Zagrebu zbog dresa "omraženog igrača"!

Autor Dragan Šutvić

Jedan navijač Hrvatske pretukao je drugog jer mu se nije svidjelo prezime na njegovom dresu.

 hrvat pretučen zbog dresa marka livaje  Izvor: Anadolia/Evrim Aydın

Reprezentacija Hrvatske igra protiv Belgijanaca najvažniji meč na turniru i traži šansu za plasman u nokaut fazu Mundijala u Kataru, a zagrebački mediji moraju da se bave velikim skandalom. Kako prenosi "Večernji list", 23. novembra oko 22:00 na ulicama Zagreba dogodio se strašan incident jer je jedan mladić (19) pretučen u dresu reprezentacije.

Razlog napada, po saznanjima ovgo portala, jeste dres Marka Livaje koji je mladić imao na sebi. Livaja je Splićanin i aktuelni lider Hajduka u kojem je već dvije sezone ubjedljivo najbolji igrač. Zbog toga nije omiljen u Zagrebu i među navijačima Dinama. Po informacijama koje trenutno ima policija, navijača u dresu pretukao je jedan pripadnik Dinamove navijačke grupe "BBB".

Napadnuti mladić zadobio je tjelesne povrede, a napadač je tom prilikom i oduzeo dres hrvatske reprezentacije. O svemu je obaviještena policija koja je odmah pokrenula istragu o incidentu koji se dogodio u Horvaćanskoj ulici, nedaleko od Save. "Nepoznati počinitelj uz verbalnu prijetnju i upotrebom tjelesne snage počinio je razbojništvo nad 19-godišnjakom i otuđio hrvatski navijački dres. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, dok je kriminalističko istraživanje u toku", rekli su u zagrebačkoj policiji.

Ovakvi incidenti sve su češći u Hrvatskoj, pošto je prije nekoliko mjeseci meta napada bilo i dijete od devet godina. Dječak u Hajdukovom dresu Marka Livaje putovao je sa porodicom kada su navijači Dinama zaustavili vozilo i napravili incident zbog navijačkog rivalstva koje imaju sa splitskom Torcidom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC