• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I KADA NE IGRA, SVI GLEDAJU SAMO U KRISTIJANA RONALDA! Oglasio se na Instagramu, pa opet sjeo na klupu u Kataru

Autor Haris Krhalić

Ogromna gužva ispred klupe Portugala, svi su htjeli da vide reakciju Kristijana Ronalda

 Kristijano Ronaldo na klupi protiv Maroka Izvor: Profimedia/Evrim Aydin / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Selektor Portugala Fernando Santoš ponovo je izostavio iz ekipe prvu zvijezdu - Kristijana Ronalda i to je sve zainteresovalo za reakciju kapitena reprezentacije. Zato nije iznenađenje što su brojni fotoreporteri ponovo okružili klupu da bi pred meč protiv Maroka slikali Kristijana i uhvatili bilo kakav nagovještaj njegovog poteza ili gesta koji bi bio vijest za ljubitelje fudbala širom svijeta. Pogledajte fotografije koje su napravili:

Kristijano je naizgled ljutito reagovao nakon prethodne utakmice Portugala, protiv Švajcarske (6:1), kada je takođe bio rezerva. Tada je ušao u igru u 73. minutu i poslije meča je samo otišao u svlačionicu dok su njegovi saigrači slavili. U danima nakon tog duela nagađalo se da je Ronaldo navodno bio toliko ljut da je bio spreman i da napusti Svjetsko prvenstvo. Jedna od sestara ga je praktično i pozivala da to uradi.

Ipak, Kristijano je ostao u Kataru i dio je ekipe koja pokušava da donese Portugalu prvu titulu prvaka svijeta, a to je jedini trofej koji nedostaje u njegovoj blistavoj biografiji. Ipak, za sada će u borbi za taj pehar učestvovati kao rezerva, dok je selektor Santoš i ove subote protiv Marokanaca poslao od starta na teren Gonsala Ramoša, heroja trijumfa protiv Švajcarske.

Kristijano se uoči ovog meča oglasio i na društvenim mrežama i poslao poruku koja nagovještava da sebe vidi kao dio ekipe i da je spreman da se podredi većem cilju: "Postoji jedno Svjetsko prvenstvo koje je Portugal već osvojio - ono koje se tiče navijača! Nevjerovatni su podrška i simpatije koje smo osjetili od mnogih Portugalaca (i ne samo od njih!) ovdje u Kataru, tako daleko od naše otadžbine. Nastavite da nas podržavate u dobru i u zlu i uradićemo sve da vam se odužimo pobjedama. Napred Portugal!", napisao je Kristijano. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC