• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doktorka nije vidjela takvu bolest! Miha pravio planove, u nedjelju se promijenilo SVE

Autor Dragan Šutvić

Otkriveno kako se pogoršalo stanje Siniša Mihajlovića i kako su izgledali njegovi posljednji dani u bolnici.

 doktorka o bolesti siniše mihajlovića  Izvor: Profimedia/YouTube/PharmaStarTV

Smrt Siniše Mihajlovića u 54. godini potresla je cijelu Srbiju, kao i Italiju, gdje je živio posljednjih 30 godina. Veliki Miha bio je omiljen i u svojoj drugoj zemlji, iako je do poslednjeg trenutka isticao da je ponosni Srbin. U večeri u kojoj je preminuo, ta tragična vijest bila je udarna u svim medijima u toj državi, a novinarka Radio-televizije Srbije uključila se u program tim povodom.

"Velika je žalost ovdje u Italiji. Svi mediji su na naslovnim stranama napisali oproštaj od velikog Siniše Mihajlovića, riječima 'Adio Mister, hvala ti za sve'. Najgledanija televizija Mediaseta je svoj dnevnik večeras počela riječima 'Stigla je vijest koju nikako nismo htjeli da vam damo, otišao je Siniša Mihajlović'", rekla je ona.

Doktorka koja je pratila Sinišu Mihajlovića od prvog dana njegove bolesti Frančeska Bonifaci rekla je da je to bila najagresivnija bolest sa kojom se ikada srela. "Za mene je od prvog do posljednjeg dana on bio predivna osoba, vrlo jaka. Ukazao mi je svo moguće povjerenje, međutim ova opaka bolest bila je najagresivnija sa kojom sam se do sada ikada suočila'", rekla je ona.

"Dao nam je fudbalsku i životnu lekciju u svakom smislu, hrabrio je on mene, hrabrila sam ja njega. Jako je volio život i sve je radio da nastavi da živi. Bio je spreman da izdrži sav bol i svu moguću patnju. Nije želio da ostavi svoju porodicu. Obožavao je fudbal, to je bio njegov svijet, ali porodica je bila njegov kiseonik", prenesene su doktorkine riječi.

Reporterka RTS-a javlja da u Italiji nema poznate osobe iz svijeta ekonomije i sporta koja danas ne plače zbog njegove smrti. U trenutku velike žalosti, otkriveno je i kako su protekli posljednji dani velikog fudbalera i velikog šampiona. 

"Mediji su objavili da je bio relativno dobro sve do ovog vikenda, da je razgovarao sa prijateljima o svojim planovima za januar, međutim situacija se dosta pogoršala u nedjelju, kada se Siniši naglo povećala temperatura zbog infekcije slabog organizma i vrlo teških terapija, tako da je od ponejdeljka bio u farmakološkoj komi. Preminuo je u petak".

Siniša Mihajlović biće sahranjen u Italiji.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC