• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedna tragedija u svijetu fudbala - preminuo poznati fudbaler (25)!

Autor Dragan Šutvić

Mladi fudbaler Lozane Oši Elia Alesandrini preminuo je u 25. godini.

 preminuo poznati fudbaler  Izvor: youtube/printscreen/ First Eleven

Svet je potresla informacija da je preminula legenda evropskog fudbala Siniša Mihajlović, međutim tu nije kraj lošim vijestima. Bivši mladi reprezentativac Švajcarske i član Lozane Oši Elia Alesandrini preminuo je u 25. godini života.

Javnost u Švajcarskoj je šokirana zbog vijesti o njegovoj smrti, a zvaničan razlog još uvijek nije objavljen. Alesandrini je rođen u Bernu 1997. godine, a prve fudbalske korake napravio je u klubu iz tog grada Jang Bojsu. Prošao je sve mlađe selekcije tog kluba, nakon čega je nastupao za Tun, Kijaso, Krijens i Lozanu Oši u kojoj je odigrao šest mečeva prije tragedije.

Najdublji trag Alesnadrini je ostavio u redovima Krijensa za koji je odigrao 57 mečeva i bio kapiten te ekipe, uglavnom u drugoj ligi Švajcarske. Važio je svojevremeno za velikog talenta pa je prošao sve mlađe selekcije Švajcarske, a za selekciju do 20 godina odigrao je četiri meča.

Nikada nije krio u izjavama za tamošnje medije da je veliki fan Lionela Mesija, pa je jednom prilikom tokom prijateljskog meča Argentine i Švajcarske i iskoristio priliku da se upoznaju i rukuju:

"Vjerovatno je mislio da sam ja jedan od zamjena. Zapravo meni nije bilo mjesto na terenu, ali nisam želio da propustim priliku da upoznam Mesija", rekao je tada uz osmijeh Alesandrini. Ipak, neće imati priliku da gleda svog idola u nedelju, kada Argentinci igraju finale Svjetskog prvenstva protiv Francuske, a utakmica počinje u 16 časova na stadionu Lusail. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC