• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić progovorio o PREUZIMANJU PARTIZANA! Otkrio zašto nije došao u Humsku, pa spomenuo Zvezdu i Delije!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener CSKA iz Sofije i legenda Partizana Saša Ilić pričao je za bugarske medije o Partizanu, "vječitom derbiju", CSKA...

 Saša Ilić još nije vrijeme da postane trener Partizana Izvor: MN PRESS

Nekadašnji fudbaler Partizana i legenda tog kluba Saša Ilić trenutno pravi čuda u Bugarskoj sa ekipom CSKA iz Sofije. Njegov tim je jesenji prvak te države i ima bod više od "vječitog" prvaka Ludogoreca. Bugarski portal Trud, radio je intervju sa srpskim trenerom, a u tom razgovoru dotakli su se brojnih tema, međutim uvijek je najzanimljivija Partizan i "vječiti" derbi.

Jedno od glavnih pitanja za njega ticalo se klupe tima iz Humske, pošto se spominjao kao kandidat poslije odlaska Ilije Stolice, a prije angažovanja Gordana Petrića. "Čukaričkom dugujem veliku zahvalnost, jer su mi pružili šansu i postavili za prvog trenera. Taj klub je sjajan i za mlade trenere i za mlade igrače. Uradili smo mnogo velikih stvari za osam mjeseci, a imao sam neke nesporazume sa ljudima iz menadžmenta i zato sam napusto klub. Što se tiče Partizana, nije još vrijeme da postanem trener tog kluba", rekao je Ilić.

Potom je na red došla priča o okršajima sa Crvenom zvezdom. "Za mene su pobjede u vječitom derbiju najvrednije. Igrao sam dva puta Ligu šampiona sa Partizanom, borili smo se protiv velikih klubova, ali za mene nema ljepše pobjede nego protiv Zvezde", iskren je Ilić.

Poslije kratke pauze prokomentarisao je i odnos sa navijačima vječitog rivala. "Sa njima imam poseban odnos i nikada nismo imali problem. Uvijek su mi pokazivali poštovanje i mogu da kažem da sam jedan od rijetkih fudbalera kojima su navijači Zvezde digli parolu, na mom posljednjem meču. I ja sam pun poštovanja i prema Zvezdi, a i prema navijačima tog kluba."

Na kraju se prisjetio i čuvenog promašaja protiv Real Madrida, detalja o kom se i dan danas priča. "To je u Srbiji anegdota. Protiv Reala u Ligi šampiona sam promašio prazan gol sa metar u 80. minutu...Onda sam prešao u Seltu iz Viga i prvi gol sam postigao baš protiv Reala. Šalili su se ljudi poslije toga da je bolje da sam ga dao u dresu Partizana, ozbiljno, sve bih dao da se taj promašaj nije desio" , zaključio je Saša Ilić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC