• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Janković: Naredni cilj je gren slem

Jelena Janković je izjavila da je njen naredni cilj da osvoji gren slem turnir, ali i da ima velike ambicije na Olimpijskim igrama u Pekingu.

 Jelena Janković: Naredni cilj je gren slem  Izvor: MONDO

"Kada bih mogla pobedila bih na Rolan Garosu, Vimbldonu i uzela titulu u Pekingu. Cilj mi je da osvojim gren slem, naravno. Krenem od osvajanja jednog, a zatim i svih ostalih. Olimpijske igre su veoma važne. Poseban je osećaj biti deo tog takmičenja i biti okružen najboljim sportistima iz celog sveta", rekla je Jankovićeva novinarima u Beogradu.

Ona je dodala da je prezadovoljna svojim napretkom uoči Rolan Garosa koji počinje sledeće nedelje.

"Fenomenalan je osećaj osvojiti turnir u Rimu, naravno da je sjajno osvojiti ga dva puta. Rim je poseban grad za mene i moji utisci sa turnira su prelepi", rekla je Jankovićeva koja je pre dva dana odbranila titulu u "Večnom gradu".

Treća teniserka sveta istakla je da je najvažnije da svakim danom sve bolje i bolje igra, jer Rolan Garos počinje sledeće nedelje.

"Ostaću nekoliko dana u Beogradu. Ovde su i moja dva trenera, tako da ću se potruditi da se što bolje spremim za turnir u Parizu", rekla je Jankovićeva.

Na pitanje da li joj se sada olakšan put ka titulama, jer je najbolja na WTA listi Belgijanka Žistin Enan okončala karijeru, srpska teniserka je odgovorila: "Sada će biti velika borba za mesto 'broj jedan'. Tu smo Marija Šarapova, Ana Ivanović, sestre Vilijams i ja. Sve će zavisiti od toga kako će koja odigrati naredne turnire".

Jankovićeva je naglasila da je Belgijanka još mlada i da je imala dosta vremena da još puno toga postigne u tenisu.

"Stvarno je dobro igrala i bila veliki šampion. To je bila njena želja, možda više nema motivacije da nastavi da igra tenis. To je njen izbor. Nedostajaće mi", rekla je Jankovićeva i dodala uz osmeh da je Žistin jednom uspela da pobedi na treningu.

Na pitanje da li je sa Anom Ivanović razgovarala o dublu na Olimpijskim igrama, ona je odgovorila: "Nismo razgovorale. Ja bih volela da igramo, jer imamo veliku šansu da osvojimo jednu od medalja. Videćemo kada bude došlo vreme, razgovaraćemo o tome."

Jankovićeva je boravak u Beogradu iskoristila za potpisivanje sponzorskog ugovora sa kompanijom "Knjaz Miloš", tako da će od danas biti zaštitno lice njihovog brenda "Akva Viva".

Teniserka Srbije je izrazila zadovoljstvo što će biti deo "Akva Viva" tima, a direktor kompanije "Knjaz Miloš" Slaven Živić istakao je da se nada da će joj taj sponzorski ugovor olakšati put do trona.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC