• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Heroj Argentine ima najbolju mundijalsku tetovažu! Pogodio u finalu, pa trofej stavio na butinu - pogledajte!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Jedan od najboljih fudbalera Argentine Anhel Di Marija tetovirao je cijelu butinu i na nju stavio trofej sa Mundijala.

 Anhel di Marija tetovirao pehar sa Mundijala Izvor: Instagram/angeldimariajm/printscreen

Svjetsko prvenstvo u Kataru završeno je pobedom Argentine, a neviđeno slavlje danima traje na ulicama najvećih gradova u toj zemlji. Argentinci su dočekali svoje heroje i sa njima proslavili titulu. Sada se situacija polako smiruje, a fudbaleri imaju priliku za nekoliko slobodnih dana prije nego što se vrate u klubove. Anhel Di Marija je pauzu iskoristio za tetoviranje i to cijele butine!

Sjajni krilni fudbaler koji je postigao drugi gol Argentine u finalu odlučio je da na nozi oslika trofej namijenjen osvajaču Svjetskog prvenstva. Preko cijele butine osvanuo je ogroman pehar, a navijači su oduševljeni potezom Argentinca koji je svojevrsna talija reprezentacije. On je sa nacionalnim timom igrao četiri velika finala, uvijek bio strijelac i uvijek osvojio trofej!

Počelo je davne 2008. godine na Olimpijskim igrama u Pekingu kada je bio strijelac gola za titulu protiv Nigerije, nastavilo se osvajanjem Kopa Amerike protiv Brazila na terenu najvećeg rivala, a zatim je bio dio tima i na meču protiv Italije u meču koji je nazvan "Finalisima". Na kraju, pogodio je i u pobjedi nad Francuskom.

Naravno, on nije prvi Argentinac koji je privukao pažnju zbog Mundijala. Jedan navijač tetovirao je Mesijeve čuvene riječi, a tokom turnira se pričalo i o tetovažama Rodriga De Pola koji je zbog stila igre nazvan "Mesijev telohranitelj". Na kraju, pažnju je tetovažom privukao i Rišarlison, koji je na leđa stavio Ronaldovu, Nejmarovu i svoju facu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC