• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon Ronalda stiže i Francuz: Saudijci prave brutalan tim, nude kule i gradove - Barselona nema para za njega

Autor Haris Krhalić

Saudijci nakon Ronalda nude ogroman novac francuskom igraču, on se dvoumi.

 Ngolo Kante na meti Al Nasra Izvor: Profimedia/:LAHALLE-POOL/SIPA/

Nakon ambiciozne misije da angažuju jednog od najboljih fudbalera koje je svijet vidio Kristijana Ronalda, čelnici Al Nasra žele da još jednu veliku zvijezdu privole u klub iz Rijada. Tako je sada osvajač mundijalskog pehara iz 2018. Ngolo Kanteblizu je potpisa za lidera prvenstva Saudijske Arabije.

Prema tvrdnjama pouzdanog francuskog novinara koji prati dešavanja na transfer pijaci Santija Aune, Al Nasr je zainteresovan da ponudi ogroman novac 31-godišnjem fudbaleru Čelsija, a transfer bi se realizovao na ljeto. Kanteu je ostalo još šest mjeseci ugovora sa ovim londonskim velikanom, pa će moći put Rijada ljeta 2023. bez obeštećenja što će sigurno njemu obezbijediti finansijski značajno bolji ugovor.

Kante je u pregovorima sa klubom sa Stanford Bridža o produženju ugovora, ali nakon ponude iz Saudijske Arabije razgovori su stopirani, navodi Auna. Kante je posljednje dvije godine često povrijeđen pa se postavljalo pitanje da li Čelsi želi da ponudi novi ugovor Francuzu. Konkretno ove sezone van terena je od sredine avgusta i prema posljednjim najavama neće ga biti do kraja februara zbog čega iz pouzdanih izvora stižu informacije da su sve veće šanse da Francuz na ljeto napusti Čelsi kao slobodan igrač.

Pored Al Nasra interesovanje za brzonogog Kantea pokazala je i Barselona, ali teško je povjerovati da ovaj klub može da parira unosnoj ponudi Saudijaca. Poznato je da Katalonci imaju izuzetno velikih finansijskih problema u prethodnih nekoliko godina, a procjene ekonomskih stručnjaka nisu baš najoptimističnije po pitanju razvoja situacije u Barseloni. Planove arapskog kluba koči pravilo stranaca u timu koje će morati da riješi ukoliko želi da dovede i Ronalda i Kantea. Granica je sedam, dok ih Al Nasr ima osam, uključujući Luiza Gustava, Vensana Abubakara, Davida Ospinu, Andersona Talisku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC