• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žigić: Zaslužujem dres Valensije

Mediji ga već nedeljama sele sa "Mestalje", a Nikoli Žigiću se ostaje u Valensiji.

 Žigić: Zaslužujem dres Valensije Izvor: MONDO

"Znam da Valensija ima nekoliko ponuda za mene. Poslednja u nizu je od Espanjola, ali ja trenutno uopšte ne razmišljam o tome. Valensija će uskoro dobiti novog trenera i želim da dokažem i njemu i ostalima u klubu zašto sam prošlog leta doveden kao veliko pojačanje", rekao je srpski reprezentativac novinarima u Kovilovu.

Žigić je dodao da su španski mediji više puta objavljivali i informaciju da bi selektor Srbije Miroslav Djukić mogao da preuzme Valensiju.

"Čuo sam za to, nije prvi put da se u Španiji pojavljuje takva vest. Voleo bih da je to istina, jer je Djukić u Valensije igrao nekoliko godina i ostavio zapažen trag", kazao je Žigić.

Napadač Valensije rekao je da su čelni ljudi tog kluba zadovoljni što su "slepi miševi" osvojili Kup Španije, ali ne i činjenicom da se tim borio za opstanak u Primeri.

"Svi u klubu su bili srećni zbog osvajanje Kupa. Što se prvenstva tiče, tu smo podbacili, jer je cilj bio da se plasiramo u Ligu šampiona, a na kraju smo morali da se borimo za opstanak u Primeri.
Srećom, uspeli smo u tome i uskoro već kreću pripreme za sledeću sezonu", naveo je Žigić.

Govoreći o predstojećim prijateljskim mečevima Srbije sa Irskom, Rusijom i Nemačkom, Žigić je rekao:

"To će nam biti prava prilika da proverimo gde se nalazimo u odnosu na druge ekipe. Najteže će biti protiv Nemaca iz dva razloga. Prvi je što će njima to biti poslednja provera pred EP. Drugi je to što se meč igra u Gelzenkirhenu, odakle imamo 'uspomenu' na težak poraz od Argentine (0:6) na Mundijalu. Ipak, mi smo profesionalci i moramo to da stavimo u drugi plan", naveo je Žigić.

Žigić je na kraju razgovora sa novinarima dodao i da mu je kraj sezone doneo posebnu sreću, pošto je prošle nedelje prvi put postao otac.

"Zaista sam presrećan što sam dobio ćerku Milicu. Neverovatan je to osećaj kada postaneš otac. Trudim se da pomažem supruzi što više mogu i uživam u tome", rekao je Žigić.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC