• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veterani Partizana na "Božićnom turniru" u Višegradu: Neka najbolji pobijedi (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Veterani beogradskog Partizana učestvovaće na "Božićnom turniru u malom fudbalu" u Višegradu, koji počinje u ponedjeljak uveče i trajaće do 5. januara 2023. godine.

 Veterani FK Partizan na Božićnom turniru u Višegradu Izvor: Srna/Jovana Borovčanin

Predsjednik Komisije za veterane Partizana Goran Kadinić izrazio je zadovoljstvo učešćem na turniru sa dugom tradicijom kakav je Božićni turnir u Višegradu.

"Futsal se pojavio prije nekoliko godina i ovaj prostor je poznat po kvalitetnim ekipama, a i mi među veteranima imamo one koji su nekada bili u reprezentativnim selekcijama i potrudićemo se da ostavimo utisak, a najbolji neka pobijedi", istakao je Kadinić, a prenijela agencija "Srna".

Veteran crno-bijelih Darko Tešović rekao je da Višegrad demantuje praksu odumiranja turnira, te istakao da je jedna od rijetkih opština koja istrajava u organizovanju ovakvih sportskim manifestacija.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević, koji je primio u ponedjeljak veterane beogradskih crno-bijelih, istakao je da je ovogodišnja organizacija predstojećeg Božićnog turnira jedna od boljih.

"Ovogodišnji turnir je jedan od boljih u organizacionom smislu, ali i kada je riječ o nagradnom fondu ne samo za ekipe koje učestvuju, već i za posjetioce", rekao je Đurević i zahvalio svim donatorima.

Član Organizacionog odbora turnira Jadranko Janjić izjavio je da će se i dalje istrajavati na učešću reprezentativnih ekipa.

"Imali smo 2020. godine učešće seniorske A futsal reprezentacije Srbije i već sada imamo njihovu potvrdu za učešće na turniru 2023. godine, i nastavićemo sa praksom dovođenja velikih ekipa", precizirao je Janjić.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC