• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda naciljala špica u Francuskoj - DAO 2 GOLA, A KOŠTA 2 MILIONA: Senegalac hoće na Marakanu, sad se pita njegov klub

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda nije imala sreće sa napadačima iz Francuske u prethodnom periodu, ali sada žele da taj utisak poprave dovođenjem Ibrahime Nijana.

 Ibrahima Nijan stiže u Crvenu zvezdu Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je u potrazi za napadačem, a kako javlja "Mocart sport" prva meta crveno-bijelih je Senegalac Ibrahima Nijan, fudbaler Meca. Ovaj 23-godišnjak je visok 187 centimetara, ponikao je u Mecu i za prvi tim igra od 2017. godine. 

Najbolju sezonu je imao 2018. godine kada je Mec ispao u Ligu 2, a tada je Nijan na 33 meča postigao 10 golova. U elitnom rangu je u sezoni 20/21 postigao deset golova, a ove sezone je na osam mečeva u Ligi 2 bio strijelac dva puta. 

Navodno ga je Crvenoj zvezdi preporučio i Milan Biševac, bivši crveno-bijeli koji je godinama karijeru gradio u Francuskoj. Sada je navodno Senegalac koji je svojevremeno bio mladi reprezentativac svoje države zasićen u drugoj ligi Francuske i hoće da promijeni sredinu. Ugovor mu ističe tek u juu 2024. godine, što je za godinu i po dana, a Francuzi za njega traže oko 2.000.000 evra.

Za sada od napadača Crvena zvezda na početku priprema računa na prvog strijelca tima Aleksandra Pešića, neprilagođenog Kalidua Kulibalija koji nije oduševio u prvih šest mjeseci u klubu, kao i na mladog Jovana Miloševića. Uz njih su tu i Aleksandar Katai i El Fardu Ben koji mogu da odigrao kao "lažne" devetke. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC