• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leotar počeo sa radom, ciljevi ostaju isti - "Mnogo toga dobrog smo napravili, ali čeka nas još posla!"

Autor Dragan Šutvić

Trebinjski premijerligaš je ovog utorka započeo pripreme za proljećnu polusezonu.

 leotar počeo pripreme Izvor: FK Leotar

Trener Marko Maksimović okupio je ovog utorka prvotimce Leotara na stadionu "Police", čime su zvanično počele pripreme za proljećni dio sezone.

Primarni cilj Trebinjaca do kraja sezone je opstanak u m:tel Premijer ligi BiH, a razlog za optimizam daju rezultati i partije pod komandom Maksimovića, koji je na devet prvenstvenih mečeva sa ekipom upisao četiri pobjede, dva remija i tri poraza.

"Drago mi je da su danas sa nama svi igrači na koje računamo, koliko mogu da vidim u dobrom stanju. Tu su sa nama povratnik Andrej Đurić, koji je bio moja želja, te novi igrač Amar Tahrić, koji dolazi iz Češke, a koga odlično poznajem kroz rad u Borcu, kako u prvom timu, tako i omladinskim selekcijama", rekao je Maksimović za sajt kluba, govoreći i o planu rada tokom pripremnog perioda.

SPISAK IGRAČA

Prvom treningu prisustvovali su: Dušan Puletić, Risto Perišić, Nikola Šarović, Obren Bejatović, Đoko Milović, Matija Glogovac, Dejan Uzelac, Marko Čubrilo, Denis Stojković, Zoran Milić, Haris Handžić, Ognjen Todorović, Miloš Aćimović, Darko Đajić, Marko Perišić, Mihajlo Cmiljanović, Mahir Karić, Andrej Đurić, David Čavić, Filip Kolak, Aleksa Medan, Aleksa Spaić, Boban Georgiev i Amar Tahrić.

"Radićemo u Trebinju do 30. januara, kada ćemo 10 dana otići na pripreme u Metković i nakon toga posljednjih 7-8 dana pred takmičarske utakmice odraditi u Trebinju. Moramo da ostanemo fokusirani kao što smo bili na kraju prošle polusezone. Mnogo toga dobrog smo napravili, ali nas čeka još mnogo teškog posla da bi ostvarili naš cilj. Sigurno će doći još pojačanja, a u fokusu su nam mladi igrači."

Prvu kontrolnu utakmicu Leotar će odigrati 21. januara protiv Sutjeske iz Foče, a na pripremama u Metkoviću protivnici će biti Mladost Ždralovi, Neretva Metković, te najvjerovatnije jedan hrvatski superligaš ili prvoligaš.

Kada je riječ o takmičarskim utakmicama, prva je zakazana za 18. februar, kada u okviru osmine finala Kupa BiH Trebinjci gostuju Željezničaru.

Sedam dana kasnije biće odigran i prvi meč u m:tel Premijer ligi BiH a tada će Leotar gostovati Posušju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC