• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA LI SE NEKO PRODAO KAO MILAN? UZEO JE 25 MILIONA! U klubu više neće da ga vide, odmah hoće da se rastanu sa njim

Autor Haris Krhalić

Transfer u koji mnogi isprva neće povjerovati, ali će se ipak dogoditi.

 Milan Škrinjar prelazi u PSŽ Izvor: Profimedia/Mohammed Saad / Anadolu Agency

Slovački defanzivac Milan Škrinjar (27) preći će u Pari Sen Žermen kao slobodan igrač i za to će dobiti ogroman novac od Parižana. Iskusni štoper, koji je sa "nerazurima" osvajao titulu Serije A, odbio je ponudu "nerazura" od šest miliona evra po sezoni i tražio od Pari Sen Žermena godišnju platu od 9,5 miliona, uz bonus za potpis od vrtoglavih 25 miliona evra.

U Parizu su izračunali da je bolje da mu daju taj novac i tako ga uvlere da dođe kao slobodan igrač nego da daju veću svotu za obeštećenje njegovom klubu i to je po svemu sudeći imalo odlučujući uticaj na fudbalerove pregovore sa sadašnjom ekipom. Iako je sve i dalje nezvanično, djeluje izvjesno da je štoper dobio od prvaka Francuske šta je htio i zaradiće nevjerovatan novac, koji će šokirati mnoge koji su ga godinama pratili u Interu. Sigurno će se zapitati da li on zaista vrijedi toliko? I da ne vrijedi, toliko će dobiti.

Pred Škrinjarom bi mogao da bude neprijatan period u Interu, koji neće dobiti novac za njegov odlazak. Italijanski klub na čelu sa predsjednikom Stivenom Džangom dugo je pregovarao sa zastupnicima slovačkog fudbalera, ali dogovor nije postignut, pa će se Milan najkasnije na ljeto pridružiti Nejmaru, Mesiju, Mbapeu i ostatku ekipe.

Doduše, francuski "L'ekip" objavio je da bi novac mogao odmah da bude uplaćen fudbaleru, da bi prekinuo preostalih šest mjeseci ugovora, pa bi na taj način čak odmah mogao da se pridruži ekipi. Škrinjar je igrao za Inter od 2017. godine, kada je stigao iz Sampdorije za 34 miliona evra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC