• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novljani počeli sa pripremama, cilj je PLASMAN U PREMIJER LIGU: Iza te ideje stojimo SVI - i uprava, i navijači, i grad!

Autor Dragan Šutvić

Fudbaleri Slobode iz Novog Grada počeli su sa pripremama za polusezonu u kojoj je jedini cilj osvajanje titule i istorijski plasman u m:tel Premijer ligu BiH.

 sloboda počela sa pripremama  Izvor: FK Sloboda

Novljanska Sloboda je pod komandom novog trenera Zorana Bujića počela sa pripremama za proljećnu polusezonu.

Na prozivci i prvom treningu pojavilo se 20 igrača, radi se na dovođenju pojačanja, a uskoro će biti poznato i kome će se još klub zahvaliti na saradnji, osim golmana Benjamina Čalakovića koji je već napustio klub.

"Imamo u planu da dovedemo 6-7 igrača koji će donijeti dodatni kvalitet. Ekipa koja je iznijela jesenju polusezonu je to junački odradila, prije svega zato što je u rotaciji bilo 13 igrača. Svjesni smo šta nas očekuje na proljeće i ne smijemo doći u tu situaciju da nam fali igrača u rotaciji, jer će tu biti odustva zbog kartona i nekih drugih stvari, pa tako moramo misliti o svemu. Pripreme ćemo odraditi ovdje, na našem stadionu. Plan nam malo remeti snijeg, ali, kako nama, tako i drugima. U okviru priprema odigraćemo šest utakmica. Uglavnom, sve ide po planu, a u narednim danima znaćemo zvanično koja su naša pojačanja i sa čim sve raspolažemo. Mislim da ćemo igrački biti jači od prošle polusezone, te uz dobre pripreme nemamo čega da se plašimo. Gledam samo svoju ekipu, radićemo vrijedno i idemo u boj", rekao je trener Novljana Zoran Bujić povodom početka priprema.

Potpredsjednik kluba Stevan Karlica podvukao je da su sve ambicije kluba usmjerene ka plasmanu u m:tel Premijer ligu BiH.

"Iza te ideje stojimo svi, kako mi u Upravi kluba, stručni štab, igrači, tako i navijači i naš grad. To nam je primarni cilj i uradićemo sve što je u našoj moći da naš grad bude na mapi Premijer lige i da tu ostanemo dugo godina, odnosno da ne budemo samo epizodno. Jako je važno što je iza kluba stala opštinska struktura, a biće tu i još nekih ljudi, tj. sponzora koji će podržati klub da neke kompleksne probleme rješavamo u hodu i nadamo se da će se to sve završiti u junu sa našom velikom pobjedom."

Izvor: Facebook/FK Sloboda Novi Grad

Drugi čovjek kluba naglasio je da su Slobodi veliki problem napravile decembarske poplave.

"Voda je bila velika toliko da nismo mogli da dođemo do prostorija. Međutim, uslijedilo je isušivanje, radovi na instalacijama, zatim gletovanje i još neki radovi na prostorijama. Od juče je u funkciji kuhinja, a privodimo i kraju radove na teretani. Imamo par radnika koji su angažovani da održavaju kompleks stadiona i grijanje prostorija i soba, koje su spremne za početak priprema. Uz takav ambijent i takve uslove, uz angažovanost našeg predsjednika i svih u klubu, naš klub može odlično da funkcioniše. Uradićemo sve da obradujemo navijače Slobode, kako na domaćem, tako i na gostujućim terenima, te da ćemo u junu biti zadovoljni i da zajedno proslavimo plasman u Premijer ligu", istakao je Karlica.

Već u srijedu Sloboda će odigrati prvu kontrolnu utakmicu, a rival će na pomoćnom terenu Gradskog stadiona biti Borac (13.00 časova).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC