• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ima pravo da "premira" Napredak?!

"Ne bavimo se premiranjem drugih", kaže za MONDO Goran Bunjevčević. "Nema para koje vrede više od titule", poručuje as Partizana Đorđe Lazić.

 Zvezda ima pravo da "premira" Napredak?!  Izvor: MONDO

Pola Srbije navijaće u nedelju, 25. maja za Napredak. Prvi put u svojoj istoriji, Kruševljani će igrati meč za titulu prvaka!

Napredak direktno odlučuje o tome ko će biti novi šampion Srbije. Naravno, to neće biti oni, ali će imati podršku svih navijača Crvene zvezde. "Čarapani" će učiniti sve da se lider provede "kao bos po trnju"...

"Učinićemo to sa zadovoljstvom. Mada igramo protiv najboljeg tima u zemlji", odgovarao je trener Napretka Saša Nikolić na brojne pozive navijača Crvene zvezde, koji "vape" za šokantnim zavšetkom utakmice u Kruševcu...

Nikolićev tim ima možda i najvernije navijače ove sezone u Superligi. Iako se očekuje da stadion bude ispunjen i Grobarima, nema sumnje da će Kruševljani i oni iz okoline stvoriti paklenu atmosferu za crno-bele. U pravom smislu - biće to meč sezone.

"Biće teško, ali uz pomoć navijača nije nemoguće. Imaće šta da se vidi. Partizan je favorit, ali se nećemo predati", poručio Nikolić.

Ono bez čega ne može u finišu prvenstva je navodno premiranje Partizanovih protivnika sa "Marakane". Poslednja kuloarska verzija kaže da su crveno-beli spremili oko pola miliona evra za fudbalere Napretka, ako pobede lidera. Pre toga išlo se i do cifre od po 150.000 evra za svakog od 11 igrača Napretka na terenu!?

U Kruševcu oštro demantuju te tvrdnje i ističu da će sami premirati svoje igrače, sa po 500 evra, ako osvoje sva tri boda u poslednjem kolu MSL.

"Crvena zvezda se ne bavi premiranjem drugih klubova, nije se bavila, niti će se baviti time. Svaki klub ima svoj sportski motiv da pobedi, ostali motivi nisu ni potrebni. Mi premiramo samo svoje fudbalere", izjavio je za MONDO Goran Bunjevčević, sportski direktor crveno-belih.

"Žalosno je što se pominju tolike svote novca u javnosti, s obzirom na to da smo i dalje zemlja sa velikim brojem siromašnih ljudi", dodao je Bunjevčević.

Fudbaler Partizana, Đorđe Lazić kaže da se ne opterećuje eventualnim premijama, koje će fudbaleri Napretka dobiti od Uprave crveno-belih.

"Čuli smo i mi za priče o premijama za igrače Napretka, ali nema tih para koje vrede više od šampionske titule. Čak i da dobiju taj novac, mi imamo mnogo više motiva od Kruševljana. Učinićemo sve što možemo da osvojimo titulu", poručio je Lazić.

Inače, "novčano motivisanje" rivala ne podleže disciplinskim merama u Srbiji. Nigde u propisima ne pominje se ova problematika, koja je u nekim zemljama, kao u Španiji recimo, potpuno legalna.

U Zajednici Superligaša sležu ramenima i kažu: "Nigde u propisima taj detalj nije pomenut..."

Dakle, sve što nije zabranjeno - dozvoljeno je!

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC