• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA U PRVOJ LIGI SRBIJE: Prije mjesec dana otišao iz Srbije, sad je opet tu

Autor Haris Krhalić

Potpuno neočekivano, Stefan Hajdin se vratio u srpski fudbal u istom prelaznom roku u kojem ga je i napustio.

 Stefan Hajdin se vratio u Srbiju Izvor: MN PRESS

Prelazni rok u Superligi nije bio previše buran ove zime, a jedna od najvećih bombi odjeknula je u drugom rangu takmičenja. Ekipa Železničara iz Pančeva angažovala je iskusnog Stefana Hajdina (28), samo mjesec dana nakon što je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde dogovorio svoj prvi inostrani angažman.

Od nastupa u Gruziji, gdje je trebalo da bude pojačanje Dinamo Batumija, neće biti ništa - fudbaler koji je prethodne sezone bio jedan od kapitena Voždovca biće najzvučnije ime drugoligaškog karavana u Srbiji i uzdanica Pančevaca na putu ka Superligi. Ono što im je prethodne sezone izmaklo sada ne žele da ispuste, pa je Hajdin stigao u Želju i biće jedan od "mašinovođa".

Njegovo bogato iskustvo sticano kroz čak 120 mečeva odigranih u Superligi Srbije trebalo bi da budu veoma značajan adut u borbi koju će za vrh tabele Železničar voditi protiv IMT-a i Grafičara. Podsjetite se nekih od Hajdinovih momenata u Superligi:

Stefan Hajdin je prve fudbalske korake napravio u Jedinstvu iz Vršca, a zatim je punih pet godina bio dio Zvezdinih mlađih kategorija. Kraj omladinskog staža i prve minute u seniorskom fudbalu upisao je u dresu Zemuna, a zatim su uslijedili BASK, Dunav iz Starih Banovaca i Radnički iz Nove Pazove u kojem je stekao afirmaciju. Njegove igre u Srpskoj ligi Vojvodina primijetio je Spartak iz Subotice, što mu je bilo prvo iskustvo u Superligi. Uslijedila je Crvena zvezda za koju je odigrao samo 10 mečeva, a zatim i Voždovac u kojem se profilisao kao univerzalac.

Hajdin je pokrivao obje bekovske pozicije, igrao kao vingbek i čak i krilo, ali i u veznom redu i kao jedan od trojice štopera u posljednjoj liniji. Sada će sve to na raspolaganju imati stručni štab Železničara iz Pančeva, ambicioznog kluba koji je prethodne sezone u baražu ostao bez plasmana u Superligu Srbije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC