• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razdor u Sitiju! Gvardiola se posvađao sa Halandom, uprava ne zna šta će: Moraće da biraju jednog?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Problemi u svlačionici Mančester sitija.

 Posvađali se Pep Gvardiola i Erling Holand Izvor: Profimedia

Mančester siti nije iskoristio potpuno neočekivani kiks Arsenala protiv Evertona (0:1) pošto je istim rezultatom poražen na gostovanju protiv Totenhema. Na taj način "građani" su ostali na pet bodova zaostatka u odnosu na tim Mikela Artete, s tim da su odigrali još i utakmicu više, tako da uopšte nisu ubijedili navijače da je moguće da u nastavku sezone naprave veliki preokret na vrhu tabele Premijer lige.

Ponovo smo na gostovanju Sitiju videli iste probleme, lopta kruži i ne stiže do Erlinga Halanda koji uprkos tome što je najbolji strijelac lige (25 golova), ipak ne pokazuje sve ono što umije u velikim utakmicama, čak djeluje da igra i trpi jer ne učestvuje u mjeri u kojoj to voli Gvardiola. A kada sve nije krasno i bajno, pojave se i priče da ima i svađe...

Španski mediji prenose da "postoji napetost" između Gvardiole i Halanda, upravo zbog pomenutih razloga. Osjećaju se tenzije u svlačionici jer je Gvardiola nezadovoljan načinom na koji mora da koristi Holanda, pa je sada pitanje da li će i ovdje "istjerati pravdu" kao u slučaju sa Žoaom Kanselom, koga je poslao u Bajern, ili će ovoga puta sam morati da zalupi vrata na Etihadu jer je teško očekivati da će se odreći Norvežanina.

Da ima "varnica" između njih dvojice govore i fudbaleri Mančester sitija, ali se svi još nadaju da će Gvardiola i Haland pronaći način da zajedno funkcionišu i da jedan neće morati da ode.

U tom slučaju čelnici Sitija bi bili u ozbiljnoj dilemi: odreći se trenera koji je donio četiri titule u Engleskoj ili napadača koji će sasvim sigurno u idućim godinama osvajati Zlatne lopte, a za koga je moguće zaraditi 200, pa i više miliona evra na transfer? Zaista teško pitanje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC