• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijat buši Mančester na dan finala

U španskim i engleskim medijima pojavila se informacija da je sportski direktor Reala pregovarao sa menadžerom Kristijana Ronalda.

 Mijat buši Mančester na dan finala  Izvor: MONDO

Predrag Mijatović tempirao je bombu u svlačionici Mančester junajteda na dan finala Lige šampiona! U španskim i engleskim medijima pojavila se informacija da je sportski direktor Reala pregovarao sa menadžerom Kristijana Ronalda (23) u Moskvi...

Žorže Mendez i Predrag Mijatović navodno su se sreli u glavnom gradu Rusije, gde će u sredu u 20.45 biti odigrano veliko finale Lige šampiona između Mančester junajteda i Čelsija.

"Kristijano je rekao: 'Da, hoću'", piše "Marka", dok Englezi tvrde da se radi o združenoj akciji Real Madrida i naklonjenih španskih medija, u nameri da se pokvari atmosfera u timu Junajteda pred finale sezone.

Španci veruju da će, ako Mančester ne postane šampion Evrope, to pokvariti odnose unutar kluba, da će Kristijano Ronaldo lakše otići, odnosno da mu igrači i menadžer Ser Aleks Ferguson neće oprostiti "flert" sa Realom u tako bitnom trenutku.

Sam Ferguson odbrusio je španskim izveštačima u Moskvi, kada su ga na pres konferenciji pitali o transferu najboljeg igrača kluba u Real.

"Izigravate idiote ovde. Ako smete da se kladite u to, javite mi, staviću velike pare protiv vas", izazvao je Špance menadžer Mančester junajteda.

Ronaldo ima ugovor sa Junajtedom do 2012. godine, ali to nije sprečilo predsednika Reala Ramona Kalderona da u nekoliko navrata izjavi kako neće biti problem da "kraljevski klub" otkupi ugovor Portugalca.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC