• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspisani izbori - evo kad FSS dobija novog predsjednika: Određen važan datum, sad se čekaju kandidati!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ko će biti novi prvi čovjek srpskog fudbala?

 Izbori za predsjednika FSS 14. mart Izvor: Kurir/Nenad Kosti

Fudbalski savez Srbije će dobiti predsjednika - od danas se zna i kojeg datuma će se to dogoditi! Izborna sjednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije biće održana 14. marta i na njoj će biti imenovan novi prvi čovjek srpskog fudbala. Time će biti riješena saga koja traje predugo, a čiju smo posljednju epizodu imali neposredno pred Mundijal u Kataru.

Tada je djelovalo da će Nenad Bjeković biti imenovan na funkciju predsjednika saveza nakon odrađenog mandata kao vršilac dužnosti, ali se to nije dogodilo. Izostala je podrška za nekadašnjeg fudbalera i funkcionera Partizana, a reprezentacija Srbije je u Katar otputovala sa "nesređenom" situacijom u vrhu FSS. Bjeković je ostao vršilac dužnosti, a danas je upravo on raspisao izbornu sjednicu.

Raspisivanje sjednice znači i da od sada počinje kandidovanje delegata koji imaju namjeru da učestvuju u izbornom procesu. Do sada su sve bile glasine - dio čaršije pričao je o Nemanji Vidiću koji je kao delegat Jedinstva sa Uba ušao u Skupštinu, dok su drugi kao novog prvog čovjeka FSS isticali doskorašnjeg ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića, predstavnika Radničkog iz Sremske Mitrovice. U posljednja dva dana spisak imena možda je i dupliran, pošto je Crvena zvezda za delegata postavila Dragana Džajića, a Stefan Babović je postao predstavnik Napretka iz Kruševca.

Da li to znači i njihovo uključivanje u izbornu trku, ostaje da se vidi. Ono što se zna - kandidaturu za predsjednika može da podnese samo delegat Skupštine i to tek nakon što obezbijedi podršku kolega delegata u aktivnom sazivu. Slijedi nam zanimljiv izborni proces, a na njegovom kraju i imenovanje novog predsjednika Fudbalskog saveza Srbije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC