• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bili su spokojni zbog oca, pa sa radija čuli strašne vijesti: Porodica nije brinula za Atsua, a onda je uslijedio šok!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Strašna situacija za porodicu Kristijana Atsua, njegovu partnerku i djecu.

 Kristijan Atsu nije pronađen djeca čula na radiju Izvor: Profimedia/Iam Burn/News Images

Od ponedjeljka ujutru kada se u Turskoj dogodio razoran zemljotres spasilačke službe u toj zemlji tragaju za Kristijanom Atsuom, poznatim fudbalerom. Nekadašnji napadač Čelsija i reprezentativac Gane ostao je ispod ruševina zgrade od 11 spratova u kojoj je živio i u koju je stigao oko pola sata prije nego što će se dogoditi katastrofa. Informacije o njemu bile su neprovjerene, a nakon što su svi mislili da je pronađen njegova djeca su preko radija čula da niko ne zna gdje je!

Ovo je za britanski "BBC" ispričala njegova partnerka Kler Rupio, koja trenutno živi u Njukaslu. Atsu je svojevremeno igrao fudbal u tom gradu, a njegova porodica ostala je u Engleskoj iako se on prethodnog ljeta preselio u Tursku i zaigrao za Hatajspor.

"Bilo je prilično šokantno kada je klub potvrdio da je pronađen i da je prebačen u bolnicu. Moja djeca su 11 sati kasnije na radiju čula da se i dalje ne zna gdje je on. Znam da je njegov agent u Turskoj i da se trudi da ga pronađu. Nadam se da će mi donijeti vijesti čim bude znao nešto više, ako ga bude vidio ili razgovarao sa njim. Za sada je sve zbunjujuće", rekla je Kler.

Podsjećamo, dan nakon što su iz Turske stigle informacije da je Atsu pronađen i prebačen u bolnicu oglasili su se trener Volkan Demirel i klupski doktor Gubrej Kaveči. "Molim vas da ne pišete da je neko preživio, a da ne dobijete potvrdu. Ljudi imaju porodice, pate i bol sve više raste. Nemamo informacije o Atsuu niti o Taneru Savutu. Ja ću vam lično javiti čim nešto saznamo", rekao je trener i legendarni turski golman Volkan Demirel, dok je doktor Gubrej Kaveči izjavio: "Vidjeli smo novosti da je prebačen u bolnicu. Otišli smo tamo, ali njega nema. Trenutno moramo prihvatiti da sportski direktor Taner Savut i Kristijan Atsu još nisu pronađeni".

Atsu je još kao tinejdžer stigao u Evropu i zaigrao za Porto, koji ga je u prvoj sezoni poslao na pozajmicu u Rio Ave, a nakon druge prodao Čelsiju. Engleski tim slao ga je na pozajmice u Vitese, Everton, Bornmut, Malagu i Njukasl koji ga je kasnije otkupio i u kojem je igrao četiri godine. Uslijedio je odlazak u Saudijsku Arabiju gdje se kratko zadržao, a zatim povratak u evropski fudbal kada je potpisao za Hataj.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC