• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludilo na pripremama srpskog kluba - FUDBALER IZ GANE I SINANOV HIT: Viknuo poznati stih, saigrači "popadali" od smijeha

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Spektakularno predstavljanje fudbalera iz Gane pred novim saigračima.

 Fudbaler iz Gane pjeva pjesmu Sinana Sakića Izvor: instagram/rfknovisad

Bliži se nastavak sezone u Prvoj ligi Srbije, a fudbaleri RFK Novi Sad na pripremama se uigravaju da napadnu sam vrh tabele. Trenutno šestoplasirani tim drugog fudbalskog ranga u Srbiji pojačao se tokom zimske pauze, pa bi na proljeće mogao da ugrozi timove koji se bore za ulazak u elitu. Jedno od pojačanja je i iskusni Obeng Regan (28), vezni fudbaler iz Gane koji je prije više od deset godina prvi put stigao u Srbiju.

Očigledno je da zbog njega vlada dobra atmosfera u timu iz Novog Sada. Nekadašmnji vezni fubaler Čukaričkog morao je da otpjeva pjesmu i tako se predstavi saigračima jer je novajlija u ekipi, a nakon što je započeo dobro poznate stihove za stolovima ispred njega nastao je haos. Obeng je uzviknuo "Hvala ti za dane" i zatim nastavio da pjeva, a saigrači su mu se ubrzo pridružili.

Ubrzo je cijeli tim iz Novog Sada pjevao ili barem davao ritam veznom fudbaleru iz Gane, koji je prethodnih godina isticao da mu je ovo omiljena pjesma na srpskom jeziku. Regan je numeru Sinana Sakića otpjevao čak i na svom vjenčanju!

Pogledajte kako je izveo pjesmu na pripremama:

Obeng Regan ponikao je u ekipi Asante Kotoko, a još 2012. godine stigao je u Srbiju. Prvo je nastupao za kruševački Napredak, zatim najbolje partije pružao u dresu Čukaričkog, a onda kratko bio u Hrvatskoj, gdje je nastupao za Inter iz Zaprešića i Istru. Vratio se u Srbiju i obukao dres Mladosti iz Lučana, zatim Železničara iz Pančeva, a od početka 2023. godine i Novog Sada, pa po prvi put igra u gradu iz kojeg mu je supruga.

Regan se još 2015. godine oženio Slađanom iz Novog Sada i oni imaju dvoje djece. Svojevremeno su se upoznali na rođendanskoj žurci jednog Obengovog prijatelja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC