• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Kaluđerović ima kredit!

Neki misle da je Andriji Kaluđeroviću potrebno puno šansi da bi dao jedan gol, ali trener Zvezde kaže da je on trenutno bliži mjestu u prvih 11 od Mezenge.

 Prosinečki: Kaluđerović ima kredit! Izvor: MONDO

Robert Prosinečki sprema ekipu za juriš na titulu prvaka Srbije, svjestan da mu je za takav uspjeh neophodna bolja realizacija nego proljetos.

Zato je već u uvodnoj fazi priprema počeo da "bilduje" samopouzdanje Andrije Kaluđerovića (13 golova u Superligi 2010/11), koji sada ima znatno ozbiljniju konkurenciju za mjesto u špicu napada, u odnosu na prošlu sezonu.

"Mezenga će morati mnogo da radi da bi pokazao kvalitet u odnosu na Kaluđerovića. Vidim da mediji odavno prodaju Andriju, ali on je naš najbolji strijelac i sigurno je da će imati kredit da bude još bolji ovog ljeta i sljedeće sezone", rekao je Prosinečki za klupski sajt.

Naravno, taj kredit neće biti neograničen.

"Tu je i Mezenga, bolji će igrati".

Prosinečki je još jednom izrazio zadovoljstvo dovođenjem Vinisijusa Pašeka i Miloša Dimitrijevića.

"Želio sam igrače u veznom redu koji igraju fudbal, koji vole pas igru. Vinisijus i Dimitrijević to jesu".

Kao što je poznato, pripreme na Zlatiboru protiču u znaku rada na sticanju kondicije, pa je Srđan Zirojević trenutno "istureniji" i od samog Prosinečkog.

"Velika je razlika u odnosu na zimski pripremni ciklus. Mislim da smo 30 odsto bolji nego što smo tada bili i sigurno je da ćemo još podizati spremnost ekipe. Trčanje i pluća su najvažniji za moderni fudbal. To je preduslov uspjeha. Zato je sada sve na Srđanu Zirojeviću i njegovom odličnom radu", prokomentarisao je Prosinečki.

Na Marakanu su do sada stigla trojica novih igrača. Biće ih još, a hrvatski stručnjak volio bi da ima kompletan tim do polaska na drugu fazu priprema u Austriji, narednog četvrtka.

"Želja svih u klubu je da u narednih sedam dana završe sve obaveze oko prelaznog roka. Radi se na tome i vidjećemo da li ćemo uspjeti. Neću da pričam niti o željama niti o mogućim odlascima, jer nema potrebe. Sve ćete vidjeti kad se dogodi".

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC