• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS zove Zvezdu na sjednicu Izvršnog odbora

Tomislav Karadžić pozvao predstavnike Zvezde na sjednicu IO, kako bi učestvovali u diskusiji o inicijativi crveno-bijelih za vanrednim izborima u FSS.

 FSS zove Zvezdu na sjednicu Izvršnog odbora Izvor: MONDO

Fudbalski klub Crvena zvezda nije zadovoljan cjelokupnom situacijom u srpskom fudbalu. Zvezda je kao glavnog krivca označila predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića. Iz tog razloga, pravna komisija Crvene zvezde podnijela je Izvršnom odboru FSS inicijativu za raspisivanje vanrednih izbora.

Dopis iz Ljutice Bogdana u ponedeljak je stigao na adresu FSS, koji je već zakazao sjednicu Izvršnog odbora za 30.jun, na kojoj će se razmatrati prijedlog Zvezde za vanrednim izborima.

Čelnici FSS zahvalili su se Crvenoj zvezdi na inicijativi i pozvali predstavnike trofejnog kluba da prisustvuju sjednici Izvršnog odbora.

"Fudbalski savez Srbije Vam se zahvaljuje na inicijativi koju ste adresovali na Izvršni odbor FS Srbije, kao i na prijedlogu FK Crvena zvezda vezan za reformu srpske Super lige, koji je upućen generalnom sekretaru FSS Zoranu Lakoviću. Fudbalski savez Srbije uvijek je bio otvoren za sve inicijative i prijedloge, a koji mogu da budu od značaja za unaprijeđenje fudbalskog sporta u Srbiji i sveukupnih odnosa u našoj fudbalskoj organizaciji", kaže se između ostalog u dopisu FSS adresiranom na FK Crvena zvezda.

FSS smatra da je najbolje da i Zvezda učestvuje u diskusiji na sjednici IO.

"Oba materijala koje je FK Crvena zvezda poslao Fudbalskom savezu Srbije, naći će se na dnevnom redu ove sjednice. Pozivamo Vas, da zajedno sa Vašim saradnicima, budete prisutni na sjednici, učestvujete u diskusiji i date dodatna obrazloženja za argumente i prijedloge koji su dati u materijalu", stoji na kraju poziva, koje je potpisao Tomislav Karadžić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC