• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijelim kadetima se žuri u prvi tim

"Drugopozivci" Partizana savladali novog slovenačkog drugoligaša, ekipu Simer šampion - 3:0.

 Crno-bijelim kadetima se žuri u prvi tim Izvor: MONDO

Igrači Partizana koji nisu igrali protiv Metalista dan ranije ili su bar imali malu minutažu dobili su priliku da se nametnu treneru Aleksandru Stanojeviću u ponedeljak.

Priliku su iskoristili najmlađi...

"Drugi tim" crno-bijelih savladao je ekipu Simer šampion iz Celja, koja je obezbijedila plasman u Drugu ligu Slovenije, u utakmici igranoj "dva puta po pola sata" - 3:0 (2:0).

Prvi gol za Partizan dao je Lazar Marković u devetom minutu, a iz penala su se u strijelce upisali i Darko Brašanac (21. minut) i Nikola Ninković (39. minut).

Ako je i imao dileme, Stanojević ih vjerovatno više nema. Od igrača na probi (golman Nenad Filipović, štoperi Vladimir Otašević i Abraham Frimpong, lijevo krilo Velingson de Sousa), utisak je, zadržaće samo mladog defanzivca iz Gane, koji će se kaliti u Teleoptiku.

Takođe, šef struke Partizana dobio je potvrdu onoga što je znao i prije meča sa Simer šampionom - Lazar Marković sve jače kuca na vrata prvog tima, a nije daleko ni Nikola Ninković. Obojica imaju 17 godina i članovi su kadetske selekcije!

Istina, slovenački drugoligaš nije bio protivnik za jaku provjeru, ali je Marković dokazao visok potencijal. Prvo je iskoristio asistenciju Ninkovića, poigrao se sa golmanom Čretnikom i matirao ga. Izborio se i za šansu koju je kasnije propustio, kao i za drugi penal iz kog je postavljen konačan rezultat (prvi penal napravljen nad Davidovim).

Ninković je, osim asistencije, "upisao" i gol sa bijele tačke, prijetio je i iz daljine, pogodio prečku...

Marković je napadač, a Ninković vezista, koji je protiv Simer šampiona svom vršnjaku pravio društvo u špicu.

Partizan je igrao u sastavu: Živković (od 31. Filipović) - Aksentijević, Otašević, Frimpong, Stanković - Velingson, Marković, Brašanac, Davidov - Ninković, Marković.

Cijeli tok meča gledali su saigrači iščekujući da im počne trening. U isto vrijeme na susjednom terenu trenirali su fudbaleri zagrebačkog Dinama. Saša Ilić i Nemanja Tomić su iskoristili priliku da "bace pogled" na rad "modrih".

Kada je Dinamo završio trening bilo je prijateljskih susreta. Stefan Savić se srdačno pozdravio i popričao sa saigračem iz crnogorske reprezentacije, Fatosom Bećiarajem.

(izvještač MONDA sa Pohorja, Rade Jakšić, foto Partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC